Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Ali Ağaoğlu kimdir, sağlık durumu nasıl?

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler paylaşıldı.
Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Ali Ağaoğlu kimdir, sağlık durumu nasıl?

Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu'ndan son dakika üzücü bir haber geldi. İş insanı Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Öğle saatlerinde rahatsızlanan Ağaoğlu, şikayetleri üzerine Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağaoğlu'na geçirdiği kalp krizi nedeniyle anjiyo tedavisi uygulandı.

Hastaneden edinilen bilgilere göre, Ağaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi. Ünlü müteahhittin tedavi gördüğü hastane yoğun güvenlik önlemleri altında tutuluyor ve basına görüntü verilmiyor.

Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Ali Ağaoğlu kimdir, sağlık durumu nasıl?

Ali Ağaoğlu kimdir?

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası, İstanbul'un en ünlü müteahhitlerinden Mithat Ağaoğlu'dur.

Ali Ağaoğlu, hem okula gitmiş hem de babasının yanında müteahhitlik öğrenmiştir. Babasının kalp krizi geçirmesi nedeniyle bir süre işlerin başına geçen Ağaoğlu, işlerin yoğunluğu nedeniyle liseyi yarıda bırakmıştır.

1977 yılında babası ile ticari yollarını ayırarak Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurmuştur. 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri inşa etmeye başlamış, 1990'lı yılların sonunda ise " My " konseptiyle adından söz ettirmiştir.

2012 yılında En Zengin 100 Türk listesinde 10'uncu sırada yer alan Ağaoğlu, 2013 yılında Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları serveti ile Türkiye'nin 8'inci, dünyanın ise 527'inci en zengin iş insanı oldu.

Türkiye Vergi Rekortmenleri Listesinde ilk kez 2008 yılında yer alan Ali Ağaoğlu, Türkiye'de inşaat sektörüne büyük yatırımlar yapmış ve oluşturduğu projeler ile adından sıkça söz ettirmiştir.