Yabancı Uyruklu Site Sakinleri ile Türk Vatandaşlar Arasında Havuz Kavgası! Tekme ve Yumruklar Havada Uçuştu

Bursa'da bir sitede havuza girmek isteyen yabancı uyruklu site sakinleri ile Türk vatandaşları arasında çıkan havuz tartışması kavgaya dönüştü. Site sakinleri birbirlerinden şikayetçi oldular.
Yabancı Uyruklu Site Sakinleri ile Türk Vatandaşlar Arasında Havuz Kavgası! Tekme ve Yumruklar Havada Uçuştu

Bursa'nın Mudanya ilçesi Burgaz Mahallesi'nde yaşanan olay, dün öğlen saatlerinde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu site sakinleri sitenin havuzuna girmek istedi. Türk site sakinleri ise yabancı uyruklu kişileri havuza girmemeleri konusunda uyardı. Yabancı uyruklu site sakinleri ile Türk site sakinleri arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma sonrasında ise kavgaya dönüştü.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU!

Sitenin havuzuna girmek isteyen taraflar arasında çıkan kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Yabancı uyruklu site sakinleri ile Türk vatandaşları arasında yaşanan havuz kavgası, sitede yaşayan diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın ardından edinilen bilgilere göre sitenin havuzuna girmek isteyen yabancı uyruklu kişilerin sitede mülk sahibi olduğunu, Türk mülk sahiplerinin yabancı uyruklu site sakinlerinin havuza girmesinin engellemek istemesi üzerine kavga çıktığı iddiaları gündeme geldi.

Yabancı Uyruklu Site Sakinleri ile Türk Vatandaşlar Arasında Havuz Kavgası! Tekme ve Yumruklar Havada Uçuştu

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şimşek açıklamasında:  “Olayı duyar duymaz Mudanya'ya geldik. 15 yabancı uyruklu erkeğin site sakinlerini darp ettiğini öğrendik. Avukatlarımız ile olaya müdahil olduk. Site sakini vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Zafer Partisi olarak böyle durumlarla karşılaşabileceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu kaçan erkek 15 yabancı uyruklu yakalanıp hak ettiği cezayı alana kadar takipte olacağımızı kamuoyuna bildiririz" ifadelerini kullandı.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yabancı uyruklu site sakinleri ile Türk vatandaşı olan site sakinleri arasında yaşanan arbede bir süre devam etti. Arbedenin sona ermesinin ardından iki grup ta polis merkezine gitti ve birbirlerinden şikayetçi oldular. Olayın son durumuna ilişkin bilgiler henüz bilinmiyor.