Yetkin Dikinciler ve Aslı Orcan'ın Kızları Oluyor!

Bilindiği üzere ‘’Babam ve Oğlum’’ filmindeki ‘’Salim’’ karakteriyle tüm seyircilerin duygularına dokunan, ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisindeki ‘’Kara Ahmed Paşa’’ karakteriyle tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir isme hayat vererek bizleri o günlere kadar götüren ve şimdilerde ise ‘’Bahtiyar Ölmez’’ dizisinde başrol oynayan Yetkin Dikinciler ile ‘’Kurt Seyit ve Şura’’ dizisinde oynayan Aslı Orcan, 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Çift, düğünlerini Kuşadası Double Tree By Hilton Otel’de gerçekl
Yetkin Dikinciler ve Aslı Orcan'ın Kızları Oluyor!

Bilindiği üzere ‘’Babam ve Oğlum’’ filmindeki ‘’Salim’’ karakteriyle tüm seyircilerin duygularına dokunan, ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisindeki ‘’Kara Ahmed Paşa’’ karakteriyle tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir isme hayat vererek bizleri o günlere kadar götüren ve şimdilerde ise ‘’Bahtiyar Ölmez’’ dizisinde başrol oynayan Yetkin Dikinciler ile ‘’Kurt Seyit ve Şura’’ dizisinde oynayan Aslı Orcan, 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Çift, düğünlerini Kuşadası Double Tree By Hilton Otel’de gerçekleştirmişti.



Yetkin Dikinciler ve Aslı Orcan'ın Kızları Oluyor!

Aşkları Gün Geçtikçe Artıyor


Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan, düğünlerinde kendileri gibi sanat camiasından birçok ünlü isim ile birlikte bu özel günü kutlamış ve doyasıya eğlenmişlerdi. Aşk hayatları ile ilgili bazı dedikodular dolaşmış fakat ikili bu dedikoduları asılsız çıkarmışlardı. Her defasında birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini ve bu tür dedikodulara asla itibar edilmemesi gerektiğini kanıtlamışlardı. Hatta Yetkin Dikiciler bir röportajında Aslı Orcan’ın kendisi için her gün yeniden açan bir çiçek olduğunu belirtmiş ve aşklarının hiç sönmediğini, hatta gün geçtikçe artarak daha da kuvvetlendiğini dile getirmişti.

Yetkin Dikinciler Baba Oluyor!


Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan’ın bu sıcacık evliliği sonunda meyvesini vermek üzere. Zira 5 aylık hamile olan Aslı Orcan, doğacak olan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan’ın kızı olacak. İşte, bu mutlu haberin sizler için hazırlamış olduğumuz detayları:

Bebeklerinin Cinsiyetini Açıkladı


Atv’de yayınlanmakta olan Bahtiyar Ölmez adlı dizide başrol oynayan Yetkin Dikinciler baba olmak üzere. Yetkin Dikinciler’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Aslı Orcan, doğacak olan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Bu Mutluluğu Tarif Etmek İmkansız


Ünlü oyuncu Aslı Orcan, geçtiğimiz gün Cihangir’de bulunuyordu. 5 aylık hamile olan Aslı Orcan, gazetecilerin doğacak olan bebeğin cinsiyeti hakkında sorduğu soruya ‘’Kızımız olacak’’ yanıtını verdi. Ayrıca Aslı Orcan, eşi Yetkin Dikinciler ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara, Yetkin Dikinciler’in hislerini tarif etmesinin imkanının olmadığını ve çok mutlu olduğunu aktardı. Halihazırda turnede olan Yetkin Dikinciler’in kendisini bırakıp gitmek istemediğini ancak kendisine aşık olduğu kadar işine de aşık olduğu için gitmek zorunda kaldığını belirtti.