YKS 2023 Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı!

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte YKS 2023 Milli Sporcu yerleştirme sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.
YKS 2023 Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı!

Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte 2023 yılı YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre adayların sonuç ekranlarına son derece kolay bir şekilde erişim sağlayabileceği ifade edildi.

YKS MİLLİ SPORCU YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda "4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) Kılavuzu'nun 7.5 maddesine göre spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yapılan yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Eylül 2023 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM’nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili üniversite tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye 15-21 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir." şeklinde ifadeler ile YKS 2023 Milli Sporcu yerleştirme sonuçlarına erişim sağlanabileceği öğrenildi.

MİLLİ SPORCU YERLEŞTİRME SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden sınava giren adayların kişisel bilgileri ile giriş yaparak kolay bir şekilde sonuçlara ulaşabilecekleri ifade edildi.