YKS'ye girecek öğrencilere müjde! Dershanelere para dökmeye son: Tamamen ücretsiz olacak

Üniversite adaylarına müjde! Dershanelere binlerce lira dökmenize gerek yok! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
YKS'ye girecek öğrencilere müjde! Dershanelere para dökmeye son: Tamamen ücretsiz olacak

YKS için hazırlık yapacak öğrencilere müjde! Tamamen ücretsiz olmasına karar verildi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YKS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son duyuruya göre öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle YKS ve EKPSS kurs başvuruları ücretsiz olarak başlıyor. Başvurular 2 Ekim ile 6 Ekim tarihleri arasında Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde yapılacak. 

yks öğrencilerine ücretsiz kurs

YKS kurslarında sayısal ve eşit ağırlık bölümlerinden mezun ya da açık lise eğitimi gören öğrenciler yer alacak. EKPSS kursunda ise ortaöğretim mezunları veya mezun durumda olanlar yer alacak. Kurs kapsamında Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Türkçe dersleri olacak. YKS kursu 9 Ekim, EKPSS kursu 13 Ekim tarihinde başlayacak. Başvuru yapacak öğrencilerin Sanatoryum Caddesi Numara 273 Keçiören Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'ne şahsen gitmeleri gerekiyor.