Zamların üstüne akaryakıtta hediye dönemi! Opet’ten akaryakıtta 75 TL ödül kampanyası başladı!

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam haberleri gelmeye devam ederken, Opet’ten 75 TL’lik ödül fırsatı da geldi. Akaryakıt harcamalarına karşı, koşulları sağlayan araç sahiplerine 75 TL Opet Puan hediye edilecek. İşte detaylar…
Zamların üstüne akaryakıtta hediye dönemi! Opet’ten akaryakıtta 75 TL ödül kampanyası başladı!

Son yıllarda akaryakıt ve otogaz (LPG) fiyatlarına gelen zamlar, araç sahiplerini zorlamaya başladı. Geçtiğimiz yıllardan itibaren peş peşe gelmeye başlayan akaryakıt zamları, son aylarda beklentilerin de üzerine çıkarak yüksek oranlarda pompa fiyatlarına yansıdı. Son olarak mazot (motorin) litre fiyatına uygulanan zam ile birlikte motorin litre fiyatı, tarihte ilk kez 40 TL seviyesini aştı. Artan fiyatlar sonrası araç sahipleri, tasarruf ve kazanç sağlayabilecekleri kampanya ve fırsatları araştırıyor.

Kampanya ve kazanç sağlama arayışında olan araç sahiplerine müjdeli haber Opet’ten geldi. Opet, Araçta Ödeme ile toplamda 75 TL Opet Puan kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, kampanyadan yararlanan Opet müşterileri, Araçta Ödeme yaparak 75 TL’ye kadar Opet Puan kazanma fırsatına sahip olacak. Eylül ayı için geçerli olan kampanyadan kazanmak isteyen araç sahiplerinin ne yapması gerekiyor, kampanyadan nasıl kazanç sağlanır? İşte detaylar…

OPET’TEN 75 TL OPET PUAN HEDİYESİ

akaryakit-t5la-cover.jpg

Opet, 1 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında sunduğu kampanyasında, bu tarih aralığında Opet istasyonlarından ilk 750 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 750 TL ve üzeri harcamaya karşılık, araçta ödeme işlemlerine 15 TL ve toplamda 75 TL Opet Puan hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahiplerinin, World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI VE ŞARTLARI

Kampanya dahilinde, World Üye İşyeri olan Opet istasyonlarından, farklı günlerde Araçta Ödeme ile ilk 750 TL ve üzeri harcamalarından sonraki her 750 TL ve üzeri akaryakıt işlemlerine 15 TL, kampanya boyunca toplamda 75 TL Opet Puan hediye ediliyor. Söz konusu kampanyaya sadece Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Opet istasyonlarda yapılan Araçta Ödeme işlemleri dahil ediliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen araç sahiplerinin World Mobil uygulaması üzerinden ilgili kampanyaya gelerek, “Hemen Katıl” butonuna tıklaması ve katılım sağlaması gerekiyor.