550 konutluk Benesta Acıbadem Üsküdar'da yükseliyor!

Ev sahibi olmak isteyenler güncel konut projelerini araştırıyorlar. İstanbul konut projeleri arasında yer alan Benesta Acıbadem ile alakalı bilgiler merak ediliyor.
550 konutluk Benesta Acıbadem Üsküdar'da yükseliyor!

Türkiye’de konut projelerine dair büyük bir ilgi oluştu. Özellikle Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması ve devlet tarafından ilk 3 yıl taksit destekli ve aylık 0,69 faizli konut kredisi verilecek olmasından dolayı imkanı olanlar satın alabilecekleri konut arayışlarına girdiler. Bunun için de konut projelerine dair araştırmalar hız kazandı. İstanbul’da çok önemli konut projeleri yapılırken dikkat çeken projelerden birisi de Benesta Acıbadem oldu.

BENESTA ACIBADEM KONUT PROJESİNİN MERAK EDİLENLERİ!

Benesta Acıbadem konut projesi İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yapılıyor. Halen daha inşaat aşamasında bulunan konut projesinde teslim tarihi 2024 yılının ikinci çeyreği olarak planlanıyor. Proje oldukça kapsamlı bir proje olarak göze çarpıyor. Firma tarafından verilen bilgilere göre Benesta Acıbadem konut projesi kapsamında 550 adet konut inşa edilecek. Bu konutların 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, ve 6+1 seçeneklerinde olacağı belirtildi. Konutların büyüklüklerinin 137 metrekare ile 505 metrekare arasında değişeceği açıklandı.

Benesta Acıbadem için Anadolu Yakası’nın en değerli arazisi ifadesiyle tanıtım yapılıyor. Çok önemli bir lokasyonda inşa edilen konut projesi Anadolu Yakası’nda olmasına karşın Avrupa Yakası’na ulaşım konusunda da oldukça önemli bir zaman avantajı sağlıyor. Proje kapsamında heniş ve ferah daireler inşa edilirken sosyal donatılar da çok önemli bir yer tutuyor.

Gata Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen Benesta Acıbadem hem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne hem de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Beşiktaş ve Levent ilçelerine kolaylıkla ulaşım sağlanabilirken Çamlıca Kulesi de projenin yakınında yer alıyor.

Benesta Acıbadem konut projesi ile alakalı olarak en çok merak edilen konu konut fiyatlarının ne kadar olduğu oluyor. Ancak firma tarafından kamuoyuna henüz fiyat açıklaması yapılmadı. Ancak firma ile iletişime geçilmesi durumunda konut fiyatları öğrenilebilir.