İstanbul'da lüks ve doğa Yeni Levent konut projesi ile bir araya geliyor!

DAP Gayrimenkul Geliştirme İstanbul’da Emlak Konut güvencesi ile country hayat tarzını sağlıklı ev konseptiyle birleştirdi. Yeni Levent projesi ile İstanbul’un merkezinde çok farklı bir konut projesine imza atılıyor.
İstanbul'da lüks ve doğa Yeni Levent konut projesi ile bir araya geliyor!

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından yeni projeler geliştirilmeye ve bu projeler için adımlar atılmaya devam ediliyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile Yeni levent projesi ile ses getiren DAP Gayrimenkul Geliştirme bu projede country hayat tarzı ile sağlıklı ev konseptini bir araya getirdi.

LÜKS DOĞA İLE BULUŞUYOR!

Yeni levent projesi ile alakalı olarak açıklama yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Şirket olarak düzenli bir şekilde beklenti analizi yapıyoruz. Bu analizleri bir veri setine dönüştürüyoruz. Bu bilgileri DAP uzmanlığı ve bilimsel veriler ışığında harmanladık. Bunun neticesinde de öncü bir yaklaşım ortaya koyduk. Lüksü doğayla birleştirip şehirde country hayat konseptini ortaya çıkardık.” dedi.

İSTANBUL’A YENİ YAŞAM ALANI!

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından İstanbul’da çok farklı bir konut projesine imza atılıyor. İstanbul’un iş, yaşam ve finans merkezi olan Levent bölgesinde 103 bin metrekarelik alan içerisinde 53 bin metrekaresi konut ve 50 metrekaresi de içerisinde okul da bulunan koru alanı ile projede dönüştürülüyor. Bu şekilde İstanbul’a çok farklı bir yaşam alanı sunulacak. Yeni Levent projesi aynı zamanda Sağlıklı Ev konseptine de sahip olacak.

Yeni Levent projesi İstanbul’un çok önemli akslarının hemen yanında yer alacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün tam merkezinde bulunacak olan proje lüks ile doğayı da buluşturacak. Geniş bahçe, teras, balkon, yüksek tavanlı salonlar, özel sosyal donatılar projenin şimdiden öne çıkan özellikleri olarak gösteriliyor. Konutlarda oldukça yüksek konfor sunulurken aynı zamanda insanlar şehrin tam ortasında doğa ile iç içe yaşama imkanı bulabilecekler.