Prime Oran 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli Emlak Konut projesine katıldı!

Ankara'da sıfır konut projesi arayan kişilerin en çok tercih ettikleri Çankaya'da yer alan Prime Oran konut projesi de 180 ay vadeli yeni evim konut projesine dahil oldu.
Prime Oran 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli Emlak Konut projesine katıldı!

Prime Oran 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli Emlak Konut projesine katıldı! Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Emlak Konut önderliğinde başlatılan Yeni Evim Kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ederken Prime Oran konut projesi de kampanyaya dahil oldu. 

Düzenlenen kampanya kapsamında Prime Oran konut projesinden ev satın almak isteyen kişilere yüzde 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut satışı yapılacak. Böylelikle bu projeden ev satın alan kişiler çok düşük faiz oranı ile uzun vadeli, kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkanı elde edecekler. 

PRİME ORAN KONUT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Yükselen konut fiyatlarını düşürmek ve konut arzını arttırmak amacı ile başlatılan TOKİ alt gelir grubu 250 bin sosyal konut projesine ek olarak Emlak Konut tarafından orta gelir grubu için Yeni Evim kampanyası başlatılmıştı. Düzenlenen kampanyada sıfır konut satın almak isteyen kişilere 180 ay vadeli ve yüzde 0,69 seviyesinden başlayan oranlarla konut kredisi desteği verileceği ifade edildi. 

Lansman öncesi son fırsatlar ve ön satış avantajı ile satışa sunulan konut projesi Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Oran'da yükselecek. Toplam 1214 daireden oluşacak dev projede 2+1 , 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunulacak. Projede konutlara ek olarak ayrıca 31 adet cadde dükkanı da yer alacak.