1.799 TL aylık taksitle 2+1 ev satışı! TOKİ'nin ucuz konutta son fırsatı açıklandı!

TOKİ tarafından satışına devam edilen ucuz konutlara dair ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. TOKİ hangi şehirlerde kaç TL'lik aylık taksitlerle konut satışı yapıyor? TOKİ'den hangi imkanlarla konut satın alınabilir?
1.799 TL aylık taksitle 2+1 ev satışı! TOKİ'nin ucuz konutta son fırsatı açıklandı!

Türkiye'de ucuz konut bulmak nadir seçenekler haricinde artık imkansız hale geldi. Artan fiyatlarla beraber dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olmaları emlak piyasasının koşullarına göre imkansız hale geldi. Bu piyasa ortamında ise TOKİ tarafından yapılan konut satışları çok büyük bir anlam ifade etmeye başladı. TOKİ hem emlak piyasasına göre daha ucuz fiyatlarla ev satışı yapıyor hem de vatandaşları konut kredisi çekmeye gerek bırakmayan bir ödeme sistemi ile uzun taksitlerle ev sahibi yapıyor. 

TOKİ UZUN TAKSİTLERLE EV SATIYOR!

Uzun yıllardır TOKİ'nin geliştirdiği bir ödeme sistemi ile bu yolla ev sahibi olmak vatandaşlar için çok kolay bir hale geldi. TOKİ'nin büyük bir ekonomik güce sahip olmasından dolayı vatandaşlara bu imkan verilebiliyor. Cüzi miktarlarda yapılacak olan peşinat ödemesinin ardından vatandaşlar projeye göre değişmekle beraber 120 ay, 180 ay veya 240 ay gibi uzun vadelerle taksit ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar. TOKİ tarafından taksitlere 6 ayda bir mamur maaş zamları oranında güncelleme yapılıyor. 

TOKİ 2 ŞEHİRDE KONUT SATIŞI YAPIYOR!

TOKİ'nin şu andaki tüm odağını Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak tanıtılan dev sosyal konut projesi oluşturuyor. Bundan dolayı çok sayıda ilde konut satışı yapılmıyor. 13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı ve 81 ili kapsayacak sosyal konut projesi vatandaşlara çok özel imkanlar sunacak. Bu projenin açıklanması beklenirken yine de TOKİ 2 farklı şehirde konut satışlarına devam ediyor. Buna göre TOKİ şu anda Adıyaman ve Çorum'da bulunan projelerde konut satışı yapıyor.

DÜŞÜK TAKSİT ÖDEYEREK EV ALINABİLECEK TOKİ SATIŞLARI

1.799 TL aylık taksitle 2+1 ev satışı! TOKİ'nin ucuz konutta son fırsatı açıklandı!

TOKİ'nin Çorum projesinde bulunan ve satışa çıkarılan konutların fiyatlamaları da belli oldu. Buna göre 2+1 evlerin fiyatları 359 Bin TL'den başlıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat olan 35.995 TL'yi ödeyerek 180 ay vade imkanını elde ediyorlar. Bu şekilde 180 ay boyunca 1.799 TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. 

1.799 TL aylık taksitle 2+1 ev satışı! TOKİ'nin ucuz konutta son fırsatı açıklandı!

TOKİ'nin Adıyaman projesinde de ev satışları devam ediyor. Buna göre bu projede de 2+1 evlerin fiyatları 539 Bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi istenirken bu ödemeyi yapanlara 180 ay vade imkanı veriliyor. Bu konutların aylık taksitleri 2.246 TL'den başlıyor.