Ankara, Trabzon, Bolu, Denizli, Konya, Siirt! 15, 20 yıl vadeli TOKİ konut satışı devam eden iller

TOKİ güncel konut satış duyurusunda Ankara, Trabzon, Bolu, Denizli, Konya, Siirt için konut satışı yapılacağı ilan edildi. Haziran Temmuz 2022'de yapılacak satışlar içn 180 ve 240 ay vade var.
Ankara, Trabzon, Bolu, Denizli, Konya, Siirt! 15, 20 yıl vadeli TOKİ konut satışı devam eden iller

Ev almak için TOKİ duyurularını takip edenler için güncel konut satış ilanlarını listeledik. Hangi şehirde konut satılacağını araştıran vatandaşlar için güncel duyuruları kategorilerine göre ayırdık. Normal vatandaşlar için, şehit yakını ve gazi vatandaşlar için, uzun vadeli ödeme planlarına göre kurum tarafından açıklanan konut satış duyuruları şu şekilde.

TOKİ'DEN SATILIK KONUTLAR HAZİRAN TEMMUZ 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Haziran 2022 dönemi sonu ve Temmuz 2022 dönemi başında başvurularını alacağı tüm konut satışları kuralı konut satışı kapsamında olacak. Vatandaşlar öncelikle her şehir için ayrı ayrı bildirilen başvuru tarihlerinde konutlar için başvuru yapacaklar. Daha sonra ise başvuru yapanlar arasında ilan edilen ikinci tarihte kura işlemleri gerçekleştirilecek.

Kuralı konut satışlarında hak sahibi olanlar için daireler için sözleşme imzalanacak. Tamamlanan konut projelerinde boş bulunan dairelerden alanlar konutlarını hemen teslim alacaklar. Ancak inşa edilecek projelerden daire alanlar ise yapım sürecini bekleyecekler. Ödemeler ise kurumun o konut için ilan ettiği şekilde olacak. Bazı konutlar iin 180 ay bazı konutlar için ise 240 ay vadeli ödeme planları sunulacak.

İŞTE O LİSTE

Ankara, Trabzon, Bolu, Denizli, Konya, Siirt! 15, 20 yıl vadeli TOKİ konut satışı devam eden iller

TOKİ Kuzey Ankara Projesinden şehit yakını ve gaziler için 2 adet daire satacak. Bu daireler için 240 ay vadeli ödeme planı oluşturulacak.

Bolu Mudurnu konut projesinden normal ve herkese açık şekilde 13 daire satılacak. Konutlar için 180 ay vade açıklandı.

Denizli Güney İlçesinde bulunan TOKİ projesinden normal vatandaşlar için 180 ay vadeli konut satılacak.

Konya'nın Cihanbeyli İlçesinde ev arayanlar için 29 adet daire satılacak. Bu dairelere herkes başvuru yapabilecek.

Trabzon Çaykara TOKİ Projesinden 2 adet daire satılacak. Bu dairelere şehit yakını ve gaziler başvuru yapacak.

Siirt Kurtalan TOKİ Konut Projesinden 36 adet daire herkese açık şekilde 180 ay vade ile satılacak.

ÖDEME PLANLARINI İNCELEMEK TAKSİT TUTARLARINI MERAK EDENLER

TOKİ'nin yukarıda yer alan 6 şehirde satacağı konutlar için ödeme planlarını merak edenler için ayrı bir haber yaptık. Aşağıda kırmızı bağlantı ile verdiğimiz haberimize tıkladığınızda TOKİ tarafından ilan edilen ödeme planlarını şehir şehir ayrı ayrı inceleyebilirsiniz. Ödeme planları aylık 2123 TL'den başlıyor.

10 günlük süre var! TOKİ 5 şehirde 180 ay vadeyle konut satacak 21-30 Haziran ilanları