Banka mesai saati sona erince başvurular kapanıyor! TOKİ'nin 1047 TL fırsatında son gün

31 Mayıs Salı günü itibariyle TOKİ Malatya konut satışı için başvurular sona erecek. Projeye karşı ilgili olanlar başvurularını Ziraat Bankası şubelerinden mesai saati sonuna kadar yapabilecekler.
Banka mesai saati sona erince başvurular kapanıyor! TOKİ'nin 1047 TL fırsatında son gün

TOKİ Başkanlığı'nın ay başından itibaren duyurular bölümünde yer verdiği konut satışı için başvurular sına eriyor. 31 Mayıs itibariyle sona erecek başvurular sonrasında ise kura çekilecek ve kimlerin TOKİ'den konut alabileceği belli olacak.

TOKİ'DEN 1047 TL'YE SATILIK KONUT İÇİN SON GÜN

Uzun zamandır devam eden başvurular kapsamında; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya ili Pütürge İlçesi Tepehan Mahallesinde yer alan konut projesinden 56 adet daireyi satacağını ilan etmişti.

Kurum duyurusunda 36 adet 2+1 daire satacağını duyumuş, projede ayrıca 20 adet 3+1 konutun satışı için kura çekileceği bildirildi. 16 Mayıs tarihinde açılan başvuru işlemleri 31 Mayıs'ta sona erecek. e-Devlet ve Ziraat Bankası'ndan yapılacak olan başvurularda ise farklı bir uygulama söz konusu. Kurum e-Devlet'ten 30 Mayıs tarihine kadar başvuru toplayacak. Ziraat Bankası üzerinden yapılacak başvurular için son tarih ise 31 Mayıs.

Başvuruda bulunacak olan vatandaşlar Malatya ilinde yer alan herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden başvurularını tamamlayacaklar. Başvuruda bulunanlar 2 odalı evler için 1000 TL, 3 odalı evler için 2000 TL başvuru ücreti ödeyecekler. Kura sonunda adı çıkmayanlara ise paraları iade edilecek. Kura işlemleri ise Haziran ayının ilk günlerinde tamamlanacak.

ÖDEME PLANINA BAKIN

Net 72 m2 büyüklüğünde olan olan 2+1 TOKİ konutları için en düşük fiyat 209 bin TL'den başlıyor. 180 ay vade imkanı sunulan konutlar için başvuru yapanlar hak sahibi olmaları durumunda 1047 TL aylık taksit ile ev sahibi olabilecekler. Net büyüklüğü 96 m2 olan 2+1 daireler için ise 1590 TL taksitle ev alınabilecek.

Banka mesai saati sona erince başvurular kapanıyor! TOKİ'nin 1047 TL fırsatında son gün

Konut satışları kuralı konut kapsamında tamamlanacak. İstekliler ilk olarak başvuru yapacaklar ardından kura çekilişi olacak. Kurada ismi çıkanlar kurumla sözleşme imzalayıp ödeme planlarını belirleyecekler.