Çorum Uğurludağ TOKİ çekiliş sonuçları! TOKİ'nin kura çekimi 2+1 ve 3+1 isim listesi e-Devlet sorgulama ekranı

TOKİ Çorum Uğurludağ kura çekilişi sonuçları için beklenen gün geldi. Peki, TOKİ'nin kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenir, kura sonuçları sorgulama ekranı üzerinden sonuçlar nasıl öğrenilir?
Çorum Uğurludağ TOKİ çekiliş sonuçları! TOKİ'nin kura çekimi 2+1 ve 3+1 isim listesi e-Devlet sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan Eylül ayında açıklanacağı ilan edilen 150 bin sosyal konut projesi için çalışmalarına devam ederken bir yandan da satışı devam eden projelerindeki başvuru ve kura çekilişi sürecini yönetiyor. Bu kapsamda 1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile başvurusu başlayan ve 4 Ağustos 2022 gününde başvuru süreci sona eren TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde ilan edilen kura çekimi tarihi geldi. 

TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile 2+1 konut 11 adet ,3+1 konut 7 adet olmak üzere toplam 18 adet konut için başvuru alınmıştı. Satışa sunulan konut sayısının az olmasına rağmen projede aylık taksit tutarının 2.107 TL tutulması nedeni ile yoğun başvuru gerçekleşmişti. Başvuru sahipleri arasında kura çekilişi ile bugün hak sahipleri belirleniyor. 

ÇORUM UĞURLUDAĞ TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2+1 VE 3+1 İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI! 

TOKİ'nin Çorum 2022 projeleri arasında yer alan Uğurludağ evleri için başvuru sahipleri arasında yapılacak olan kura çekimi için yapılan duyuruda "İdaremiz tarafından 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamındaki, Çorum Uğurludağ 158 adet Konut projesinde yer alan; 2+1 tipi 11 adet konut ve 3+1 tipi 7 adet konut olmak üzere toplam 18 adet konut için "Konut Belirleme Kurası" 11 Ağustos 2022 tarihinde, saat 13:00 de İdaremiz Hizmet Binasında SEYİRCİSİZ olarak gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi Sosyal Medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır." ifadelerine yer verilerek kura tarihi ve saati duyurulmuştu. 

Çorum Uğurludağ TOKİ çekiliş sonuçları! TOKİ'nin kura çekimi 2+1 ve 3+1 isim listesi e-Devlet sorgulama ekranıSatışa sunulan konut projesi için başvuru sahipleri arasında ev almaya hak kazanan kişiler isimlerine konut isabet edip etmediğini saat 13:00 itibari ile başlayacak canlı yayını takip ederek öğrenebilecekler. Yine isteyen kişiler akşam saatlerinden sonra e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden sorgulama yapabilecekler. Bunun için e-Devlet şifresi ile sisteme giren kişiler arama bölümüne kura sonucu sorgulama yazarak açılan bölümü seçip sorgulama yapabilecekler.