Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincan'da 250 bin sosyal konutun ilk temeli atılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Sincan'da 250 bin sosyal konut projesinin ilk temelini atıyor! Erdoğan Sincan mitingi bugün ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincan'da 250 bin sosyal konutun ilk temeli atılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincan'da 250 bin sosyal konutun ilk temeli atılıyor! Yükselen konut fiyatlarına müdahale etmek için devlet tarafından hayata geçirilen 250 bin sosyal konut projesinde ilk temel atma töreni bugün gerçekleştiriliyor. Başvuru süreci devam eden dev projede hatırlanacağı üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaparak ilk temeli atılacak olan projeleri duyurmuştu. 

Yapılan açıklamada İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamında ilk temel atma töreni düzenlenecek 17 il ilan edilirken bugün yapılacak olan temel atma töreni ile 5 bin 615 konut için fiili inşaat süreci başlatılmış olacak. 250 bin sosyal konut projesi illere göre yapılacak olan ihaleler ile peyderpey inşa edilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNCAN MİTİNGİ BUGÜN NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

250 Bin sosyal konut projesi için düzenlenecek olan temel atma töreni bugün 17 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Temel atma töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Sincan'da düzenlenecek olan törene katılacak. Buradan gerçekleştirilecek olan canlı bağlantılar ile 17 ilde eş zamanlı olarak dev projenin ilk temelleri atılacak. 

Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincan mitingi için yer ve saati duyurdu. Sincan Lale Meydanı'nda düzenlenecek olan miting bugün saat 13:00 itibari ile başlayacak.