Hakkari TOKİ kura sonuçları 2+1 ve 3+1 Merkez Yüksekova Çukurca Durankaya kura çekilişi isim listesi 2022

TOKİ Hakkari konut projesi 250 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa sunulan Çukurca, Yüksekova, Merkez ve Durankaya projelerinin hak sahipliği belirleme kurası yapıldı.
Hakkari TOKİ kura sonuçları 2+1 ve 3+1 Merkez Yüksekova Çukurca Durankaya kura çekilişi isim listesi 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından başlatılan 250 bin sosyal konut projesi için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile sona ererken kura çekimleri ise 7 Kasım tarihi itibari ile başlarken. İllere göre yapılan kura çekilişleri kapsamında bugün sıra Hakkari'ye geldi. Hakkari ve Şanlıurfa kura çekimi bugün itibari ile yapılıyor. 

Noter huzurunda yapılan kura çekimleri canlı yayın olarak TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan You Tube, İnstagram, Twitter ve Facebook hesapları üzerinden yayımlanıyor. Buna ek olarak yapılan çekilişin tamamlanması ve kura listesinin noter tarafından onaylanması ile kura sonuçları e Devlet üzerinden de öğrenilebilecek. 

TOKİ HAKKARİ KURA SONUÇLARI 2022! ÇUKURCA, MERKEZ, YÜKSEKOVA, DURANKAYA 2+1 VE 3+1 İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut için bu sene 8 milyon kişi başvuru yapmış bu kişiler arasından 5 milyon tanesinin başvurusu ise kabul edilmişti. Başvurusu kabul edilen kişiler arasında yapılan kura çekilişleri ile hak sahipleri belirlenmeye başlarken bugün itibari ile TOKİ tarafından Hakkari konut projesi için kura çekimi başladı. 

HAKKARİ MERKEZ 300 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

HAKKARİ YÜKSEKOVA 160 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

HAKKARİ ÇUKURCA 200 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

HAKKARİ DURANKAYA 144 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ için yapılan kura çekilişi ile hak sahipleri noter huzurunda canlı yayında belirleniyor. 

Hakkari TOKİ kura sonuçları 2+1 ve 3+1 Merkez Yüksekova Çukurca Durankaya kura çekilişi isim listesi 2022

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI E-DEVLET NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura çekilişinin tamamlanması ile akşam saatlerinde kura çekilişleri e-Devlet internet sitesine yüklenecek. Siteye giriş yapan kişiler arama bölümüne TOKİ kura sonucu yazarak ilgili sorgulama sayfasına ulaşabilecek.