İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa! TOKİ 60 Taksitle 49 Satılık Arsa İçin Açık Artırma Düzenleyecek

İhale ile arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için TOKİ 3 ilde arsa satışına hazırlanıyor. TOKİ açık artırma satış müzayede ilanı yayımlandı. İşte TOKİ'den satılık arsa fiyatları!
İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa! TOKİ 60 Taksitle 49 Satılık Arsa İçin Açık Artırma Düzenleyecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 3 ilde yer alan konut, ticaret, sanayi tesisi alanı, bakım akaryakıt servis istasyon alanı, konaklama tesisi alanı, , park, dini tesis, otopark, rekreasyon alanı niteliğine sahip 49 arsasını açık artırma yöntemi ile satışa çıkardı. Satışa sunulan arsalar açık artırma yöntemi ile satılırken arsaları alan kişi ya da kurumlar isterlerse peşin isterlerse de yüzde 15 ya da yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı 60 ay taksitle satabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan açıklamada Şanlıurfa, İstanbul ve Kocaeli'nde yer alan 49 arsanın açık artırma yöntemi ile satılacağı ilan edildi. TOKİ arsa satışı açık artırma müzayedesi 8 Şubat 2022 tarihinde saat 10:30 itibari ile başlayacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek olan ihale aynı zamanda emlak müzayede internet sitesi üzerinden de katılımcılara açık olacak.

TOKİ AÇIK ARTIRMA ARSA SATIŞI! TOKİ'DEN SATILIK ARSALAR İÇİN İHALE DÜZENLENECEK!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ üzerinden yayımlanan ihale ilanı ile 3 ilde yer alan 49 arsanın düzenlenen müzayede ile satılacağı ilan edildi. Söz konusu arsalar KDV muafiyeti ile satışa sunulurken arsayı almaya hak kazanan kişi ya da kurumlar yüzde 15 - 25 arasında değişen rakamlarda peşinat ödedikten sonra kalan tutarı 60 ay vadeli ödeyebilecek.

İstanbul, Kocaeli, Şanlıurfa! TOKİ 60 Taksitle 49 Satılık Arsa İçin Açık Artırma Düzenleyecek

İstanbul’un Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 30 arsa satışa sunulurken, Şanlıurfa ilinde ise 4 adet arsa alıcılarını bekleyecek. Kocaeli il sınırları içerisinde yer alan 15 arsa da yine uygun fiyatlarla ve taksitle satışa sunulacak.