Kayseri TOKİ 3. etap 437 konut projesi için anahtar teslim tarihi belli oldu!

TOKİ tarafından yürütülen konut projesi için bugün Kayseri ilinde yeni bir gelişme yaşandı. Anahtar teslim tarihi netleşti.
Kayseri TOKİ 3. etap 437 konut projesi için anahtar teslim tarihi belli oldu!

TOKİ tarafından 2022 yılında başvuru ve kura işlemlerinin tamamlandığı 3. etap konut projesinde 81 ilde de konut yapımları başlamıştı. Bu konutların ne zaman teslim edileceği gibi pek çok konunun merak edilmesinin ardından Kayseri ili için ilk tarihlerin belirlendiği öğrenildi.

TOKİ 3. ETAP KONUTLARI TESLİM TARİHİ BELLİ OLDU!

Bugün Kayseri Oto Sanatkarlar Odası tarafından yapılan açıklama ile birlikte yapımlarına başlanan bu konutların sahiplerine ne zaman verileceğinin netleştiği ifade edildi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden etkilenen iller arasında yer alan Kayseri için bu tarih merak konusu olurken, konutların hak sahiplerine teslimi hakkında "Kayseri Oto Sanatkarları Odası 3.Etap 437 konut projemiz tamamlandı. Hak sahiplerine konutlarımız 03 Temmuz - 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında teslim edilecektir." şeklinde ifadelere yer verildi.

kdfs.png

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından dar gelirli vatandaşlara verilen konutların uygun ödeme imkanları ile konut sayısı ve teslim tarihleri belirlenmiş oldu.