Kilis TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi!

Kilis Merkez TOKİ konutları için beklenen kura çekimi tarihi geldi. TOKİ Kilis Merkez konut projesi 550 sosyal konut projesi Beşevler kapalı spor salonunda çekiliyor.
Kilis TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olması hayale dönüşen dar gelirli vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama ile yeni konut seferberliği başlatılmıştı. Eylül ayında alınmaya başlanan başvurular 31 Ekim 2022 Pazartesi günü sona ermişti. 

Satışa sunulan 250 bin sosyal konut projesi için toplam 8 milyon kişi başvuru yaparken bu kişiler arasından ise 5 milyon kişinin başvurusu onaylanmıştı. Başvurusu kabul edilen kişiler arasında kura çekimi ilk olarak Ardahan ile başlamıştı. 17 Kasım 2022 Perşembe günü itibari ile ise beklenen Kilis Merkez TOKİ kura çekimi tarihi geldi. 

TOKİ KİLİS MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2+1 VE 3+1 İSİM LİSTESİ KASIM 20221

Bu sene pandeminin geride kalması ile yeniden seyircili kura çekimlerine dönüş yapan TOKİ kura çekimlerini belirlenen spor salonu gibi geniş katılımcı alabilecek yerlerde yapmayı tercih etmişti. TOKİ Kilis Merkez 550 konut projesi kura çekimi de bu bağlamda Kilis Beşevler Kapalı Spor Salonu'ndan yapılacak. Kura çekimi ile ev sahibi olmaya hak kazanan şanslı kişilerin isimleri belirlenmiş olacak. 

Kilis TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi!

TOKİ Kilis Merkez 550 konut projesi kura çekimi saat 10:00 itibari ile başlarken kura çekimi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Canlı yayında yapılan kura çekimi ile belirlenen hak sahiplerinin isim listesi ise noter tarafından onaylanmasının ardından akşam saatlerinde TOKİ'nin resmi internet sitesine yüklenirken isteyen kişiler kimlik numarası ile e-Devlet kura sonucu sorgulama işlemlerini yapabilecekler.