Ordu TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi Fatsa Merkez Ünye çekilişi kurası sonucu sorgulama

TOKİ Ordu kura sonuçları listesi için beklenen çekiliş günü geldi. Ordu TOKİ kura sonuçları 3 1 2022 isim listesi hakkında son dakika gelişmeleri haberimizde!
Ordu TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi Fatsa Merkez Ünye çekilişi kurası sonucu sorgulama

Pandemi döneminde başlayan ve sonrasında da artarak devam eden konut fiyatlarındaki artışlar dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırmıştı. Konut fiyatlarının 1 milyon lirayı aşması sonrasında alt gelir grubunun konut alması imkansız hale gelirken devreye bir kere daha TOKİ girmiş ve alt gelir grubuna yönelik olarak yeni sosyal konut projesi duyurulmuştu. 

TOKİ'nin en çok konut satışı yaptığı illerden biride Ordu olarak öne çıkmıştı. Ordu TOKİ kura çekilişi sonuçları için ilk kura çekimi TOKİ Ordu Fatsa, Merkez ve Ünye ilçeleri ile başlayacak. TOKİ'nin Fatsa konut projesi kapsamında 200 konut, Merkez projesinde 1111 konut ve Ünye projesinde ise 300 konutun hak sahipleri noter huzurunda yapına kura çekimi ile belirlenecek. 

TOKİ ORDU MERKEZ, FATSA, ÜNYE KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

Ordu TOKİ kura çekilişi için Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonu içerisinde düzenlenecek olan tören saat 10:00 itibari ile başlayacak. Yapılan kura çekimi ile;

ORDU FATSA 200/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ORDU MERKEZ 1111/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ORDU ÜNYE 300/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri belirlenecek. 

Yapılan kura çekimi sonuçları akşam saatlerinde e-Devlet sistemine yüklenecek. TOKİ kura sonucu sorgulama e-Devlet ekranı için TIKLAYINIZ... 

Açılan ekranda kimlik numarası üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Kurada adı çıkmayan kişilere ise TOKİ Ordu başvuru ücreti parası iadesi 5 iş günü sonrasında yapılacak.