Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ kura sonuçları 2022 çekilişi 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ekranı

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 4250 konut projesi için beklenen kura çekilişi tarihi açıklandı. Eyyübiye TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak, kura çekilişi töreni nerede yapılacak belli oldu.
Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ kura sonuçları 2022 çekilişi 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Eylül ayı itibari ile 250 bin sosyal konut projesi için başvurular alınmaya başlanmıştı. Dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını sağlamak ve yükselen konut fiyatlarını düşürmek amacı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 250 bin sosyal konut projesi rekor başvuru almıştı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile yaptığı açıklamasında 250 bin sosyal konut için 81 il genelinde 8 milyon kişinin başvuru yaptığını ve bu kişiler arasından 5 milyon kişinin başvurusunun kabul edildiğini söylemişti. 7 Kasım 2022 tarihi itibari ile kura çekimleri başlarken satışa sunulan büyük projeler arasında yer alan TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 4.250 konut projesi için beklenen kura tarihi ilan edildi. 

TOKİ ŞANLIURFA EYYÜBİYE KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şanlıurfa TOKİ kura çekilişi sonuçları için beklenen tarih ilan edildi. TOKİ'nin en çok başvuru alan projeleri arasında yer alan Eyyübiye TOKİ evleri kura çekimi için beklenen tarih geldi. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yer alan çekiliş takvimi ile Şanlıurfa TOKİ kura çekilişi 11 Nisan Kapalı Spor Salonu içerisinde düzenlenecek olan törende yapılacak. Törende ilk olarak noter huzurunda başvuru yapanlar arasında 15 Nisan 2022 Salı günü 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda 2+1 konutlar için hak sahipleri belirlenecek. 

Şanlıurfa Eyyübiye TOKİ kura sonuçları 2022 çekilişi 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ekranı

Şanlıurfa Eyyübiye 3+1 kura çekilişi ise 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Yine TOKİ Şanlıurfa Harran konut projesi kura çekimi de 16 Kasım'da yapılacak. TOKİ'nin kura çekimi sonrasında aynı gün akşam saatlerinde e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden sonuçları öğrenebilirsiniz.