Sivas TOKİ çekilişi 2022! TOKİ Sivas Yenimahalle 3. etap 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ konutları için beklenen kura çekimi canlı yayın ile yapıldı. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle konut projesi kapsamında satışa sunulan 2+1 konut 161 adet , 3+1 konut 85 adet olmak üzere toplam 246 hak sahibi belirlendi. E-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama!
Sivas TOKİ çekilişi 2022! TOKİ Sivas Yenimahalle 3. etap 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan Sivas Merkez Yenimahalle 3. etap konut projesi kapsamında üretilecek olan 2+1 konut 161 adet , 3+1 konut 85 adet olmak üzere toplam 246 adet konut için beklenen kura çekilişi gerçekleştirildi. TOKİ'nin Sivas 2022 projeleri arasında yer alan Yenimahalle projesi için yapılan kura çekimi canlı yayın ile noter huzurunda gerçekleştirildi. 

Pandemi döneminde alınan tedbirler kapsamında TOKİ'nin kura çekimleri seyircisiz olarak yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda Sivas Yenimahalle TOKİ evleri içinde kura çekimine seyirci alınmayacak. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi başvuru sahiplerinin takip edebilmesi için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, You Tube, İnstagram ve TOKİ hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanacak. 

TOKİ SİVAS MERKEZ YENİMAHALLE 3. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI CANLI YAYIN İLE BELİRLENDİ! 

TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan canlı yayın ile noter huzurunda yapılan kura çekimi ile ilk etapta satışa sunulan 161 adet 2+1 konut için hak sahipleri belirlendi. Ardından ise 85 adet 3+1 konut için başvuru sahipleri arasında kira öder gibi ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler belirlendi. 

Sivas TOKİ çekilişi 2022! TOKİ Sivas Yenimahalle 3. etap 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

TOKİ SİVAS MERKEZ YENİMAHALLE 3. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI! 

TOKİ'nin konut projesinden ev sahibi olmak isteyen kişiler için hak sahiplerini belirleme kurası noter huzurunda yapılırken sonuçlar kurumun resmi sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden akşam saatlerinden itibaren yayımlanacak. Resmi siteye girdikten sonra yukarıda yer alan Satış - Duyurular bölümünden kura sonuç sorgulama ekranı linki tıklanarak ulaşılan alanda kişinin kimlik numarasını girmesi yeterli olacak. 

Kurada adı çıkmayan kişilere para iadesi 3 gün sonra yapılmaya başlanırken kurada adı çıkan kişiler için ise sözleşme imzalanma tarihi duyurulacak.