Son Dakika! 11 ilde TOKİ taksit ödemeleri 3 ay ertelendi!

Bugün deprem bölgesi olan Hatay'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ taksit ödemelerinin 3 ay ertelendiğini açıkladı.
Son Dakika! 11 ilde TOKİ taksit ödemeleri 3 ay ertelendi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Hatay'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda TOKİ taksit ertelemeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI! 

Yaşanan depremin ardından son durum hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da yaptığı konuşmalarda "Asrın felaketi olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin üzerinden 2 hafta geçti. Ülkemizin 11 ilinde yıkıma ve büyük can kaybına yol açan bu afet Türkiye'nin depremi ile yangını ile seli ile ve diğer tüm tehditleri ile zorlu bir coğrafyada olduğu gerçeğini hepimize bir kez daha hatırlattı.

Vatanımızı derin bir aşkla sevdiğimiz için onun güzellikleriyle birlikte zorluklarını da kabulleniyoruz. İnsanlığın kadim çağlarından beri medeniyetlerin, kültürlerin, devletlerin ve toplumların en önemli mücadele alanı olan bu coğrafyanın emanetinin son bin yıldır sahibi olmakla gurur duyuyoruz. Bu aşkla kimi zaman dışarıdan gelen istilacılara, kimi zaman içeriden zuhur eden bozgunculara, kimi zaman insan iradesini aşan tabiat felaketlerine karşı vatanımıza hep sahip çıktık, çıkıyoruz." şeklinde konuştu. 

Deprem hakkında verdiği bilgilerin yanı sıra TOKİ taksit ödemeleri hakkında da açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamalara göre deprem bölgesi ilan edilen 11 ilde TOKİ taksit ödemelerinin 3 ay ertelendiği ifade edildi. 

O İLLERDE ERTELENDİ! 

Yapılan açıklamalarda "Şehir merkezlerini ovalardan dağlara kaydırmak istiyoruz. Depremden etkilenen 11 ilimizdeki TOKİ taksit ödemelerini de 3 ay erteledik. diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun  yanı sıra da "Ağır hasar gören il ve ilçelerde yaşayanların kredi borçları 6 ay, bölgedeki diğer yerlerdeyse 1 ay erteleniyor." şeklinde vatandaşlara konu hakkında duyuru yaptı.