T.C. kimlik numarasının son hanesi 2 olanlar dikkat, bugün sıra sizde! TOKİ e-Devlet başvurusu ekranı size açıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut projesi için e-Devlet üzerinden başvurular alınmaya devam ediyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için kimlik numarası son hanesine göre başvuru ekranı tarihleri!
T.C. kimlik numarasının son hanesi 2 olanlar dikkat, bugün sıra sizde! TOKİ e-Devlet başvurusu ekranı size açıldı

Kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ merakla beklenen 2022 konut projesinde lansman toplantısını gerçekleştirmişti. Yapılan toplantı ile 81 il genelinde ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için başvuru ekranı açılırken 14 Eylül 2022 tarihi itibari ile başlayan başvurularda ilk hafta yoğunluk yaşanmaması nedeniyle kimlik numarası son hanesine göre başvuru alınacağı ilan edilmişti. 

TOKİ başvuru tarihleri kimlik numarası ile belirlenirken açıklanan takvime göre bugün başvuru ekranı kimlik numarası son hanesi 2 ile biten kişilere açıldı. 11 haneli kimlik numarasının son hanesi 2 ile biten kişiler bugün e-Devlet TOKİ başvuru ekranı üzerinden giriş yaparak yaşadıkları il ve ilçelerde satışa sunulan TOKİ projeleri için başvuru yapabilecekler. 

TOKİ BAŞVURUSU NEREDEN, E-DEVLET ÜZERİNDEN NASIL YAPILIR?

TOKİ'den ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler başvurularını e-Devlet TOKİ internet sitesi üzerinden yapabilecekler. E-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapan kişiler ana sayfada arama bölümüne TOKİ yazarak başvuru sayfasına ulaşabilecekler. Bu ekran üzerinden bugün kimlik numarasının son hanesi 2 olan kişiler başvuru yapabilecekler. 

T.C. kimlik numarasının son hanesi 2 olanlar dikkat, bugün sıra sizde! TOKİ e-Devlet başvurusu ekranı size açıldı

Açıklanan TOKİ başvuru tarihleri programına göre;

Kimlik numarası son rakamı 0 olan vatandaşlar 14 Eylül 2022 Çarşamba günü,

Kimlik numarası son rakamı 2 olan vatandaşlar 15 Eylül 2022 Perşembe günü,

Kimlik numarası son rakamı 4 olan vatandaşlar 16 Eylül 2022 Cuma günü,

Kimlik numarası son rakamı 6 olan vatandaşlar 17 Eylül 2022 Cumartesi günü,

Kimlik numarası son rakamı 8 olan vatandaşlar 18 Eylül 2022 Pazar günü e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu yapabilecek.