TOKİ 2+1 ve 3+1 evleri satışa çıkardı! Ayda 2.100 TL taksitle 180 ay vadeli konut satışı!

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik son ucuz konut fırsatlarını TOKİ duyurdu. TOKİ 2+1 ve 3+1 evleri 2.100 TL taksitle satışa çıkardı. İşte TOKİ'nin ucuz konut imkanları...
TOKİ 2+1 ve 3+1 evleri satışa çıkardı! Ayda 2.100 TL taksitle 180 ay vadeli konut satışı!

Yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı Türkiye'de dar ve orta gelirli ailelerin emlak piyasasının fiyat şartlarında ev sahibi olma imkanları kalmadı. Orta halli evlerin fiyatları dahi 1 Milyon TL'den başlarken kredi imkanlarındaki daralma ve taksitlerin vatandaşların gelirlerinin çok üzerinde olacağından dolayı bu gelir grubundaki vatandaşlar için bu evler bir seçenek olmaktan çıktı. 

Uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyen dar ve orta gelirli aileler için son seçenek TOKİ kaldı. TOKİ Türkiye'nin farklı illerinde devam eden konut projelerinde zaman zaman konut satışları yapıyor. Bu şekilde vatandaşlar ev sahibi olma imkanı buluyorlar. Bundan dolayı TOKİ'nin konut satış ilanları çok yakından takip ediliyor. 

KONUT KREDİSİ ÇEKİP FAİZ ÖDEMEK YOK!

TOKİ'den konut almanın başlı başına avantajları bulunuyor. Öncelikle bu evleri satın almak isteyen vatandaşlar konut kredisi kullanıp ekstradan da bir faiz maliyetinin içerisinde kalmıyorlar. TOKİ'nin ödeme sistemi gereği belirli oranda peşinat ödenmesi ile vatandaşlara 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Konut kredisi kullanılması durumunda en fazla 120 aya kadar vade kullanılabiliyor ama TOKİ'den ev satın alanlar 180 ay taksit imkanından yararlanıp düşüp taksitlerle ödeme yapabiliyorlar.

TOKİ'nin vatandaşlara sağladığı ödeme kolaylıkları bunlarla da sınırlı kalmıyor. TOKİ'den ev satın alma işlemleri yapan vatandaşlar konutlarını teslim almadan taksit ödemeye başlamıyorlar. Bir yandan taksit ödeyip bir yandan da kira ödemek gibi zorlu bir durum içerisinde kalınmıyor. TOKİ sisteminde taksitlere herhangi bir şekilde faiz işlenmiyor ancak taksitler 6 ayda bir memur maaş zamlarına göre güncelleniyor. Bunun dışında herhangi bir ekstra ödeme ile karşılaşılmıyor. 

TOKİ yılda en az bir defa ekstra indirim kampanyası başlatıyor. Bu da TOKİ'den ev alıp borçlanan vatandaşlara büyük bir imkan sunuyor. TOKİ'den ev alıp 400 Bin TL borçlanan bir vatandaş başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası döneminde 300 Bin TL ödeme yaparak 100 Bin TL'lik indirimden faydalanabiliyor. 

TOKİ'DEN TAKSİLE SATILIK KONUTLARIN MALİYETLERİ!

TOKİ 2+1 ve 3+1 evleri satışa çıkardı! Ayda 2.100 TL taksitle 180 ay vadeli konut satışı!

TOKİ'nin Kahramanmaraş Göksün ilçesindeki projesinden konut satışları yapılacağı açıklandı. Buna göre 2+1 konutların fiyatları 557 Bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları 654 Bin TL'den başlıyor. Yüzde 15 peşinat ödeyen vatandaşlara 180 ay vade imkanı veriliyor. Buna göre 2+1 evler 2.600 TL'den, 3+1 evler 3.000 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor. 

TOKİ 2+1 ve 3+1 evleri satışa çıkardı! Ayda 2.100 TL taksitle 180 ay vadeli konut satışı!

TOKİ'nin Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki konut projesinde 2+1 evler 454 Bin TL'den, 3+1 evler 567 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Yüzde 154 peşinat ödeyenler 180 ay vade imkanını kullanıyorlar. Böylece 2+1 evler 2.100 TL'den, 3+1 evler ise 2.600 TL'den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor.