TOKİ 5. Etap konut projesinde Bursa'da yapıma başlandı!

Bursa ilinde yapımına başlanan 5. Etap TOKİ konut projesinde detaylar belli olmaya başladı. Toplamda 166 adet konutun yapımına başlandığı bu süreçte konutların toplamda 400 günde tamamlanacağı ifade edildi.
TOKİ 5. Etap konut projesinde Bursa'da yapıma başlandı!

Bugün Bursa Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından yapılan açıklamada 250 bin konut projesi kapsamında konutların yapımlarına başlandığı öğrenildi. Konu ile ilgili gelen bilgilere göre 166 adet konutun 400 iş günü sürecinde tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

250 BİN KONUT PROJESİNİN YAPIMINA BAŞLANDI!

Bekir Aydın tarafından yapılan açıklamada "Orhangazi her zaman ama özellikle son 30 yılda Türkiye ortalamalarının üzerinde büyüyen ve gelişen bir şehirdir" ifadelerini kullanırken, "Kentimizin hızlı büyümesi elbette ki konut talebi de doğuruyor. Bu talebin bir kısmı daha önce başlayıp şimdi beşinci etapla devam eden TOKİ konutlarıyla karşılanıyor. Toplam 166 konuttan oluşan TOKİ beşinci etap konutlarında hafriyat çalışması başladı. İnşallah konutlar 400 iş günü içerisinde bitirilip sahiplerine teslim edilecek.“ şeklinde ifadeler ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve ilk evim projesi kapsamda vatandaşların ev sahibi olmasının sağlanacağı öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında vatandaşların konut sahibi olabilmesi için uygun fiyatlı konut projelerinde Bursa ilinde de 1+1 2+1 ve 3+1 konutlara yapılan kura sonucunda ulaşılabileceği ifade edildi. Hak sahiplerinin merakla beklediği bu konutlara ilişkin gerekli olan tüm detaylar da öğrenilmiş oldu. 400 günün sonunda kurada ismi çıkan vatandaşların yapımı tamamlanan ve güvenilir olarak arz edilen konutlara kolay bir şekilde ulaşabileceği ifade edilmiş oldu. Konuya ilişkin detaylar Bursa Belediyesi tarafından aktarıldı.