TOKİ 8 Kasım sosyal konut kura çekimi devam ediyor! TOKİ kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim 250.000 sosyal konut projesinde kura çekimleri devam ediyor. Bugün hangi illerde kura çekimi var? TOKİ sosyal konut kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura sonucu isim listeleri yayınlandı mı?
TOKİ 8 Kasım sosyal konut kura çekimi devam ediyor! TOKİ kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim 250.000 sosyal konut projesi kapsamında kura çekimleri dün Şırnak ve Ardahan ile başlamıştı. Bu illerde yapılacak olan sosyal konutları satın almaya hak kazanan vatandaşlar noter huzurunda çekilen kura ile belirlenmiş ve isim listeleri yayınlanmıştı. Ayrıca yedek listeler de belirlenerek duyurulmuştu. Bugün ise TOKi sosyal konut kura çekimi farklı illerle devam ediyor.

TOKİ KURA ÇEKİMLERİ HANGİ İLLERDE YAPILIYOR?

TOKİ tarafından sosyal konut kura çekimleri aralıksız devam ediyor. Dün Şırnak ve Ardahan’ın sonrasında bugün de Kars ve Siirt’te sosyal konut projeleri için kura çekimi yapılıyor. Sabah saat 09:00’da başlayan sosyal konut kura çekimlerinde Siirt’te 903 adet sosyal konut, Kars’ta ise 1.070 adet sosyal konut için kura çekimi yapılıyor. Kurada isimleri çıkan vatandaşlar büyük mutluluk yaşarken isimleri çıkmayan vatandaşlar ise yedek listeleri kontrol ediyorlar.

TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN!

TOKİ tarafından gerçekleştirilen sosyal konut kura çekimleri canlı yayından takip edilebiliyor. TOKİ tarafından yapılan canlı yayın ile vatandaşlar isimlerinin çıkıp çıkmadığını görme imkanı buluyorlar. Bu canlı yayınları takip edebilmek için TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden verilen bilgilere dikkat edilmesi gerekiyor. Emlak365 üzerinden de TOKİ kura çekimi canlı yayınlarını takip edebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUCU NASIL SORGULANIR?

TOKİ’den sosyal konut satın almak için başvuru yapanlar şimdi de kura heyecanı yaşıyorlar. TOKİ kura sonuçlarının nasıl sorgulanabileceği merak ediliyor. Bu konuda vatandaşların TOKİ; sonuç sorgulama ekranına girmeleri gerekiyor. TOKİ’nin internet sitesi üzerinden yapılacak sorgulama ile isim listeleri görülebiliyor. Vatandaşlar asil veya yedek listede isimlerinin çıkıp çıkmadığını kontrol edebiliyorlar.