TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kura sonuçları! İscehisar Toki 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar İscehisar 2+1 3+1 kura sonuçları belli oldu. Noter huzurunda yapılan kura çekimi sonrası isim listesi yayınlandı.
TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kura sonuçları! İscehisar Toki 2+1 3+1 isim listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut projelerine hız vermeden devam ediyor. Hem kuralı satış hem de talep projeleri ile vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, piyasanın altında fiyatlar sunarken aynı zamanda konutlar için devlet garantisi de veriyor.

TOKİ tarafından 100 bin konut projesi kapsamında Afyonkarahisar - İscehisar 2. Etap konut projesindeki daireler yapılan kura çekimi ile sahiplerini buluyor.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar kura sonuçları: 2+1 3+1 isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın talep projelerinden biri olan Afyonkarahisar - İscehisar konutları kapsamında orta gelir grubunda yer alan 2+1 141 adet konut ve 3+1 72 adet konut olmak üzere toplam 213 adet konutun konut belirleme kurası 20 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan kura çekimine seyirci kabul edilmezken tüm yayın TOKİ'nin sosyal medya hesapları (Facebook, YouTube, Twitter ve Instagram) hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

TOKİ hizmet binasında yapılan çekiliş sonrası 213 kişi 2+1 ve 3+1 dairelerin sahibi oldu. Kura çekiminin tamamlanması ardından arama motorlarında kura sonuçları araştırılıyor.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar 2. etap kura sonuçları TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayımlanıyor. Sonuçlara bu site üzerinden erişebileceğiniz gibi aynı zamanda yine aynı sitedeki 'Kura Sonuç Sorgulama' bölümüne TC kimlik numaranızı yazarak da evinizin blok, kat, daire numarası gibi bilgilerine erişebilirsiniz.