TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonucu 2022! Güzelyurt TOKİ 2+1 3+1 isim listesi

TOKİ Aksaray Güzelyurt hak sahibi ve konut belirleme kurası çekildi. Aksaray Güzelyurt TOKİ isim listesi ve kura sonuçları haberimizde.
TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonucu 2022! Güzelyurt TOKİ 2+1 3+1 isim listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapabilmek için hem kuralı satış hem de talep projeleri yürütüyor. Türkiye'nin 81 ilinde yapılan TOKİ konutlarından vatandaşlar oldukça memnunken, kira öder gibi ev sahibi olmanın da kapısı açılıyor.

TOKİ'nin duyurusunu yaptığı projelerden biri olan Aksaray Güzelyurt 165 konut projesi için ise hak sahibi ve konut belirleme kurası yapılacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kura sonuçları 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Aksaray Güzelyurt 165 konut projesi için geçtiğimiz haftalarda başvuru süreci tamamlanmış ve vatandaşlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvuru bedellerini yatırarak kuraya katılma hakkı elde etmişti.

TOKİ'nin 100 bin konut projesi kapsamında yer alan Aksaray Güzelyurt konutları için 07 Haziran 2022 tarihinde saat 13.00'de hak sahibi ve konut belirleme kurası gerçekleştirildi. Kura çekilişi, TOKİ'nin sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayın yapılarak iletildi.

Aksaray Güzelyurt projesine başvuru yapan kişiler, kura sonuçlarını ve isim listesinin araştırmaya başladı.

Aksaray Güzelyurt TOKİ 2+1 3+1 isim listesi yayınlandı mı?

TOKİ Güzelyurt projesinde hak sahibi ve konut belirleme kurası noter huzurunda çekilirken başvuru sahipleri internet arama motorlarında isim listesine ulaşmak istiyor. TOKİ kura sonuçları ve isim listesi TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor. Sonuçları sorgulamak isteyen kişiler bu internet sitesin üzerinden 'Duyurular' bölümüne girecek ve ilgili projeyi bulduktan sonra başvuru sonuçları sekmesine tıklayacaklar. Ayrıca kura sonuçları T.C kimlik numarasıyla da öğrenilebilmektedir.