TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 2. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023!

Mamak Kusunlar TOKİ kura çekilişi canlı yayında başladı. Kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 için e-Devlet sorgulama ekranı linki açıklandı.
TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 2. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 2. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023! TOKİ'nin Ankara projeleri arasında yer alan Mamak Kusunlar projesi için beklenen tarih geldi.

TOKİ'nin "Ankara Mamak Kusunlar 1472 Konut AGG Projesi kapsamında İdaremiz Stoğunda bulunan 1+1 tipi 9 adet ve 2+1 tipi 10 adet konut, kura yöntemiyle satışa sunulmuştur. Başvurular T.C. Ziraat Bankası Ankara Şubelerine 14-18 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır" duyurusu ile başvurularını 14 - 18 Ağustos tarihleri arasında aldığı dev projede başvuru rekoru kırılmıştı.

TOKİ ANKARA MAMAK KUSUNLAR KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI BAŞLADI!

TOKİ'nin Ankara Mamak projesinde beklenen kura çekilişi tarihi geldi. TOKİ'nin resmi You Tube hesabı üzerinden canlı yayında başlayan kura çekimi ile ilk olarak 1+1 ardından ise 2+1 hak sahipleri belirlendi. TOKİ Mamak Kusunlar 1+1 konut projesine 422 kişi başvuru yaparken 2+1 konut projesine ise tam 5.395 kişi başvuru yaparak büyük bir rekor kırmıştı.

toku-kura-sonucu-sorgulama.jpg

Canlı yayında yapılacak olan kura çekimi sonuçları akşam saatlerinde e-Devlet TOKİ Kura sonucu Sorgulama ekranı üzerinden kimlik numarası ile öğrenilebilecek. e-Devlet şifresi olmayan kişiler sorgulama işlemlerini TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler.