TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları açıklandı mı? Balya Toki 2+1 3+1 isim listesi

TOKİ Balıkesir Balya konut belirleme kurası çekildi. Balya Toki kura sonuçları ve 2+1 3+1 dairelerin isim listesini öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz.
TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları açıklandı mı? Balya Toki 2+1 3+1 isim listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşların ev sahibi olabilmesi adına projelerine ara vermeden devam ediyor.

TOKİ tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında, Balıkesir Balya'da 116 adet konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 nitelikli konutlar için daha önce başvurular toplanmış ve kura çekimi için heyecanlı bekleyiş başlamıştı.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları! 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Balıkesir Balya ilçesinde 100 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen 116 adet konut için konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

Başvuru sahiplerinin uzun süredir beklediği kura, TOKİ hizmet binasında yapıldı. Söz konusu kurada 2+1 tipi 72 adet konut ve 3+1 tipi 36 adet konut yer alıyordu. Bu konutlar için 16 Haziran 2022 tarihinde konut belirleme kurası çekildi.

Noter huzurunda yapılan çekilişe seyirci kabul edilmezken, kura çekimi başından sonuna kadar TOKİ'nin sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler, internette araştırma yapıyor.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları ve 2+1 3+1 isim listesi, TOKİ'nin resmi internet sitesi TOKİ GOV TR üzerinden ilan ediliyor. Kura sonuçlarını öğrenmek ve evlenin blok, kat, daire numarası gibi bilgilerine erişmek isteyenler aynı zamanda T.C kimlik numaraları ile de Kura Sonuç Sorgulama bölümünü kullanabilirler.