TOKİ Bitlis Merkez Tatvan Ahlat Adilcevaz Ovakışla Hizan 2. etap kura çekilişi sonuçları!

Bitlis TOKİ kura çekimi için beklenen gün geldi. TOKİ Bitlis konut projesi kura çekilişi kapsamında Bitlis Merkez, Tatvan, Ahlat, Adilcevaz, Ahlat Ovakışla ve Hizan 2. etap kura çekimi ile 2+1 ve 3+1 isim listesi belirleniyor.
TOKİ Bitlis Merkez Tatvan Ahlat Adilcevaz Ovakışla Hizan 2. etap kura çekilişi sonuçları!

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin ellerinde kalan tek umudu olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından hayata geçirilen 250 bin sosyal konut projesinde kura çekimi başlamıştı. TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesinde Ekim ayı itibarisi ile son başvuru tarihi dolmuştu. 

7 Kasım 2022 tarihi itibari ile ilk kura çekimine başlanan TOKİ sosyal konut projesinde bugün Bitlis'te satışa sunulan Bitlis Merkez, Tatvan, Ahlat, Adilcevaz, Ahlat Ovakışla ve Hizan 2. etap için kura çekimi yapılacak. İşte o kura takvimi... 

TOKİ BİTLİS KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin Bitlis kura çekimi bugün yani 16 Kasım 2022 Perşembe günü yapılacak. Kura çekilişi izleme isteyen kişiler için Bitlis Merkez Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Bitlis Merkez Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan kura çekimini yerinden izleyemeyecek olan kişiler için ise TOKİ'nin Facebook, İnstragram, You Tube ve Twitter adresleri üzerinden de canlı olarak yayımlanacak. 

TOKİ Bitlis Merkez Tatvan Ahlat Adilcevaz Ovakışla Hizan 2. etap kura çekilişi sonuçları!

Bugün yapılan kura çekimi ile;

BİTLİS TATVAN 450 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BİTLİS MERKEZ 250 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BİTLİS AHLAT 200 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BİTLİS ADİLCEVAZ 200/ 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BİTLİS HİZAN 2. ETAP 80 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

BİTLİS AHLAT OVAKIŞLA 70 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ ile satışa sunulan konutlar için hak sahipleri belirleniyor. Kura sonuçları e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden sorgulanabilecek.