TOKİ Denizli Merkezefendi 748 Konut Teslim Programı Tarihleri Açıklandı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy Bozburun Mahallesi 2. Bölge konut teslim programı tarihleri açıklandı. Denizli Merkezefendi TOKİ teslim tarihi ne zaman?
TOKİ Denizli Merkezefendi 748 Konut Teslim Programı Tarihleri Açıklandı!

Bir yandan 100 bin sosyal konut projesi için hazırlanan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan da devam eden projelerini tamamlamak için çalışıyor. Tamamlanan konut projelerinde teslim tarihleri de peş peşe açıklanırken bu teslim tarihi duyurularından biri de Merkezefendi Kayaköy Bozburun Mahallesi projesi için yapıldı.

Toplam 748 adet konutun teslim edileceği programda hak sahiplerinin merakla beklediği tarih bugün itibari ile başlıyor. 4 Ağustos 2021 tarihi itibari ile başlayan konut teslim programı 24 Eylül 2021 tarihi itibari ile sona erecek.

DENİZLİ MERKEZEFENDİ TOKİ KONUT TESLİM PROGRAMI AÇIKLANDI!

TOKİ tarafından yapılan açıklamada "Denizli Merkezefendi Kayaköy Mah. 2. Bölge 1.173 Konut Projesinde yer alan ve geçici kabulü yapılan 748 adet konutun teslim işlemleri 04 Ağustos 2021-24 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verilerek büyük bir merakla beklenen teslim tarihlerini duyurdu.

TOKİ Denizli Merkezefendi 748 Konut Teslim Programı Tarihleri Açıklandı!

Yapılan açıklamada Emay Uluslararası Müh. Müş. Ve Tic.Ltd.Şti. aracılığı ile konut teslimlerinin Denizli Merkezefendi Kayaköy Mah. 2. Bölge 1.173 Konut Projesi Şantiyesi’nde belirlenen takvime uygun olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

TOKİ Denizli Merkezefendi 748 Konut Teslim Programı Tarihleri Açıklandı!

Konut teslim işlemleri için belirtilen tarihlere ulaşmak için TIKLAYINIZ...

TOKİ KONUT TESLİMİ İÇİN İSTENEN BELGELER NELERDİR?

3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, Katma Değer Vergisi peşin tahsil edilecek olup bu nedenle konutlarını teslim almak isteyen kişilerin öncelikli olarak ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Konut teslimi için şantiyeye giderken kimlik belgesi, gayrimenkul satış sözleşmesi, konut satış faturası ve vekaleten konut alma işlemi yapılacaksa vekaletnamenin aslı ve fotokopisinin de yanınızda olması gerekmektedir.