TOKİ Gaziantep'te satışa çıktı! Yüzde 25 peşinatla konut imarlı arsa satacak

TOKİ Başkanlığı Gaziantep'in Şehitkamil İlçesinde arsa satışı yapacağını ilan etti. Kurum duyurusunda satışların yüzde 25 ve 40 peşinatla 36 ay vadeyle olacağını ilan etti.
TOKİ Gaziantep'te satışa çıktı! Yüzde 25 peşinatla konut imarlı arsa satacak

TOKİ Başkanlığı'nın son satış duyurusu arsa için oldu. Gaziantep'te satışa çıkan kurum çeşitli büyüklüklerde 10 adet arsanın satışının yapılacağını açıkladı. Şehitkamil İlçesinde yer alan arsaların satışları için TOKİ taksitli ödeme planı sunacak. Kurumun ilan listesinde yer alan satış duyurusunun özellikleri ise şu şekilde;

TOKİ'DEN GAZİANTEP'TE SATILIK ARSALAR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Emlak Müzayede işbirliği ile satılacak olan arsalar açık artırma ile elden çıkarılacak. Bu kapsamda arsaları almak isteyenler ihale tarihinden önce başvurularını yapacaklar. Başvurularını TOKİ Başkanlığı'nın bildirdiği şekilde yapanlar 30 Haziran saat 10.30'da açık artırmaya dahil olacak.

Açık artırmanın salon katılımında yer alacaklar; TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece adresinde yadan Bilkent Otel Konferans Merkezi Çankaya Ankara adreslerinde hazır olacaklar. İsteyenler internet üzerinden de katılım sağlama hakkına sahipler.

İnternetten Katılacaklar Dikkat

İnternet üzerinden katılım sağlayacaklar için TOKİ Başkanlığı bir uyarıda bulundu. Kurum duyurusunda "Açık artımaya internet katılımı için kayıtlar 28.06.2022 Salı günü saat 10.30'a kadar alınacaktır" ifadelerini kullandı.

TOKİ Gaziantep'te satışa çıktı! Yüzde 25 peşinatla konut imarlı arsa satacak

TAKSİTLİ ÖDEME PLANI VAR

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesinde yer alan arsaları almak isteyenler ödemelerini peşin veya toplu olarak yapabilecekler. Kurum peşin ödeme yapamayacak olanlar için takitli iki ayrı ödeme planı oluşturulduğunu ilan etti. Buna göre;

Birinci ödeme planı yüzde 25 peşinat ödemesi ve geri kalan tutarın 36 ay vadede ödenmesini içeriyor.

İkinci ödeme planı yüzde 40 peşinat ödenmesini içeriyor. Vade süreci bu peşinat tutarı için de 36 ay olacak.

İHALEYE KATILACAK OLANLAR

İhaleye katılım sağlayacak olan 28 ve 30 Haziran tarihine kadar başvuru yapacaklar. Başvuru işlemleri için tüm ayrıntılar Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Emlak Müzayede web sayfalarından öğrenilebilecek.