TOKİ günde 68 TL taksitle 2+1 ev satıyor!

TOKİ’den ucuz konut satın almak isteyenler yayınlanan ilanları mercek altına alıyorlar. TOKİ tarafından şu anda 10 projeden konut satışı yapılıyor. TOKİ 2+1 evleri günlük kaç TL taksitle satıyor.
TOKİ günde 68 TL taksitle 2+1 ev satıyor!

Türkiye’de uygun fiyatlı konut satın almak isteyenlerin akıllarına gelen ilk adres TOKİ oluyor. TOKİ tarafından dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için çok büyük imkanlar sunuluyor. Bu imkanları değerlendirenler de ev sahibi olup kira gibi bir derde kalıcı olarak son verebiliyorlar.

TOKİ 10 PROJEDEN KONUT SATIŞI YAPIYOR!

TOKİ’nin güncel konut satış ilanları incelendiğinde 10 ayrı projede konut satışları yapıldığı görülüyor. Ev satın almak isteyenler bu ilanları teker teker inceledikten sonra kararlarını veriyorlar. Ucuz ev nereden bulunur sorusunun cevabı olan TOKİ tarafından emlak piyasasında bulunması mümkün olmayan imkanlar sağlanıyor.

KONUT KREDİSİ ÇEKMEYE GEREK YOK!

Konut kredisi çekmek dar ve orta gelirli aileler için günümüz koşullarında artık epey lüks bir hale geldi. Çekilecek olan konut kredisinin taksitlerini bu vatandaşların ödemelerine imkan bulunmuyor. Ancak TOKİ’nin uyguladığı konut satış sisteminde konut kredisine ihtiyaç yok. Vatandaşlar konut kredisi çekmeden ev sahibi olabiliyorlar.

TOKİ EV SATIŞ SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

TOKİ ile ev satın almak için anlaşma sağlayan vatandaşları oldukça cazip bir ev satın alma süreci bekliyor. Öncelikle TOKİ tarafından belirlenen ve projeden projeye değişen oranlarda peşinat ödemesi yapılıyor. Bu peşinat genelde yüzde 25 olabiliyor ama yüzde 10 da yüzde 50 de uygulanabilir. Peşinat ödemesini yapan vatandaşlara vadeli sistem uygulanıyor. Vatandaş bankaya borçlanmıyor TOKİ’ye borçlanıyor. Evini teslim alan vatandaş bunun ardından yine TOKİ tarafından belirlenen 120 ay, 180 ay, 240 ay vade imkanından yararlanıp aydan ayda taksit ödüyor. Bu taksit tutarları da memur maaşlarındaki artışlara göre 6 ayda bir artıyor. Bu şekilde kolay bir biçimde ev sahibi olunabiliyor.

GÜNDE 68 TL TAKSİTLE KİRA ÖDEMEYE SON

TOKİ günde 68 TL taksitle 2+1 ev satıyor!

TOKİ şu anda Batman Merkez Ciğerlo Mahallesi’ndeki konut projesinde konut satışları yapıyor. 2+1 konutlar için fiyatların 493 Bin TL’den başladığı açıklandı. Yüzde 25 peşinat ödemesi yapan vatandaşlar geri kalan tutarı 180 ay vadede ödeyebiliyorlar. 2+1 evlerin aylık taksiti 2.057 TL’den başlıyor. Bu hesaplamaya göre günde 68 TL taksitle TOKİ’den 2+1 ev satın alınabiliyor.