TOKİ Haziran Ayının Ucuz Konut Fırsatlarını Duyurdu! 2+1 Ve 3+1 Evler 1.900 TL Taksitle Satışa Çıktı!

TOKİ tarafından uygun fiyat ve taksitlerle yapılan konut satışları merakla araştırılıyor. TOKİ'nin aktif konut satış ilanları nelerdir? TOKİ şu anda aylık kaç TL taksitle konut satışı yapıyor?
TOKİ Haziran Ayının Ucuz Konut Fırsatlarını Duyurdu! 2+1 Ve 3+1 Evler 1.900 TL Taksitle Satışa Çıktı!

Türkiye'de ev sahibi olmak dar ve orta gelirli vatandaşlar için ciddi bir mesele haline geldi. İnsanların konut satın alırken uygun imkan bulabilme alternatifleri oldukça azaldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kurum olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) en uygun imkanlarla ev satışı yapan merkez olmayı sürüdüyor. TOKİ'Nin konut kredisine gerek kalmadan ev satışı yapması vatandaşlar için ayrı bir avantaj oluyor.

TOKİ 1,4 MİLYON VATANDAŞI EV SAHİBİ YAPTI

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için imkan oluşturan TOKİ adeta uzun yıllardır seferberlik halinde faaliyetini sürdürüyor. Türkiye'Nin 81 ilinde de sayısız konut projesine imza atan TOKİ şu ana kadar 1,4 milyon adet konutu vatandaşlara teslim etti. Halen yapımı devam eden konutlar bulunurken TOKİ'nin asıl seferberliğinin gelecek ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan 150 bin adet ucuz konut projesi olacak. Bu projenin şartları ve diğer detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

TOKİ TAKSİT İMKANI SAĞLIYOR

TOKİ'nin geliştirdiği ve uygulamaya soktuğu ödeme sistemi ile vatandaşlara taksitle konut sahibi olma imkanı sağlanıyor. Vatandaşlar cüzi sayılabilecek bir peşinat ödemesi yaparak 120 ay, 180 ay, 240 ay gibi vadelerde konut satın alabiliyorlar. Taksitler ise oldukça uygun olarak belirleniyor. Konut kredisi kullanılmadığı için ek olarak da faiz ödemesi yapılmıyor. Üstelik TOKİ zaman zaman indirim kampanyaları yaparak borçların toplu ödenmesi halinde yüzde 25 oranında daha az ödeme yaparak borcu kapatma imkanı da veriyor.

TOKİ'NİN 2+1 VE 3+1 KONUT SATIŞ MALİYETLERİ

TOKİ şu anda yayınlanan ve yayında bulunan aktif konut satış ilanına göre Kütahya'nın Simav ilçesinde 2+1 ve 3+1 konutları satışa çıkardı. Bu konutların maliyetlerine dair detaylı bilgiler de kamuoyuna ilan edildi.

TOKİ Haziran Ayının Ucuz Konut Fırsatlarını Duyurdu! 2+1 Ve 3+1 Evler 1.900 TL Taksitle Satışa Çıktı!

TOKİ açıkladığı Kütahya projesinde satışa çıkardığı 3+1 konutların satış fiyatlarının 432 Bin TL'den başlayıp 643 Bin TL'ye kadar çıktığını duyurdu. Yüzde 10 peşinat ödemesi yaparak 180 ay vade imkanı ile bu konutlar satın alınabilecek. Ödenmesi gereken aylık taksitlerin ise 2.165 TL'den başladığı bildirildi.

TOKİ Haziran Ayının Ucuz Konut Fırsatlarını Duyurdu! 2+1 Ve 3+1 Evler 1.900 TL Taksitle Satışa Çıktı!

TOKİ aynı projede 2+1 konutları da satışa çıkardı. Bu konutlarının satış fiyatlarının 384 Bin TL'den başlayıp 513 Bin TL'ye kadar çıkabildiğini duyurdu. Bu konutlar için de yüzde 10 peşinat ve 190 ay vade imkanı sağlanıyor. Bu konutlardan satın almak isteyenlerin aylık ödemeleri gereken taksit tutarının 1.922 TL'den başladığı bildirildi.

Emlak365.com