TOKİ İzmir Güzelbahçe Urla Selçuk 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

İzmir TOKİ kura çekilişi için bugün sıra Güzelbahçe, Urla ve Selçuk konut projelerine geldi. TOKİ kura sonucu isim listesi e-Devlet sorgulama ekranı!
TOKİ İzmir Güzelbahçe Urla Selçuk 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

TOKİ İzmir Güzelbahçe Urla Selçuk 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından hayata geçirilen 250 bin sosyal konut projesi için en çok başvuru yapılan illerden biri de İzmir olarak öne çıkmıştı. 

Son dönemde konut fiyatlarında yaşanan yükselişten en çok etkilenen ve ev fiyatlarının 1,5 milyon TL barajının aştığı şehirde kiradan bile ucuz taksitlerle satılan sosyal konutlara büyük ilgi gösterilmişti. Evlerden satın almak isteyen kişilerin merakla beklemiş oldukları evler için kura çekilişleri deprem nedeni ile zorunlu olarak ertelenirken ertelenen çekiliş yeniden başladı. 

TOKİ İZMİR KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023!

İzmir TOKİ evleri için deprem nedeni ile zorunlu olarak verilen aranın ardından yeniden kura çekilişleri başladı. Daha önce yapılan kura çekilişi ile Merkez ve Menemen konut projesinin hak  sahipleri belirlenirken bugün ise yapılan kura çekimi ile sıra Güzelbahçe, Urla ve Selçuk projesinde hak sahipleri noter huzurunda belirleniyor. 

İZMİR GÜZELBAHÇE 750/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

İZMİR URLA 300/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

İZMİR SELÇUK 300/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirleniyor. 

Yapılacak olan kura sonuçları e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden kimlik numarası ile akşam saatlerinde öğrenilebilecek. Yarın akşam ise yapılan kura çekimi ile Torbalı ve Seferihisar projelerinde hak sahipleri belirlenerek kura çekilişleri tamamlanacak.