TOKİ İzmir Menemen kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

İzmir Menemen TOKİ evleri kura çekimi sonuçları isim listesi noter huzurunda belirlendi. 1500 konut projesi için 2+1 ve 3+1 daire hak sahipleri belirlendi.
TOKİ İzmir Menemen kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

TOKİ İzmir Menemen kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 - Menemen TOKİ evleri için beklenen kura çekilişi tarihi sonunda geldi. Türkiye genelinde satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yer alan İzmir için TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde geniş kontenjan ayrılmıştı. 

Konut sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak üretilecek konutlarda 180 ay vadeli ödeme planı ile düşük taksit imkanı da sunulurken dün yapılan kura çekimi ile Merkez ilçesinde yapılacak olan 3479 konut için hak sahibi belirlenmişti. Bugün ise Menemen ilçesi projesi kapsamında satışa sunulan 1500 konutun hak sahibi belirlendi. 

İZMİR MENEMEN TOKİ EVLERİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023

TOKİ'den ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilerin en çok başvuru yaptıkları illerin arasında yer alan İzmir için beklenen kura çekilişi bugün itibari ile yapıldı. Yapılan kura çekimi ile İZMİR MENEMEN 1500/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için kura çekilişi saat 10:00 itibari ile başlarken TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak yayımlandı. 

Kura çekilişinin sonucunda ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler için önce 2+1 ardından da 3+1 daire sahipleri belirlendi. Kura sonucu hazırlanan isim listesi TOKİ'nin internet sitesi üzerinden ve e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden bu akşam itibari ile yayımlanacak.