TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022

İzmir Selçuk TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı. TOKİ İzmir Selçuk başvuru sahipleri arasında yapılan kura çekilişi canlı yayını ile ev sahibi olmaya hak kazananlar belirlendi. 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları isim listesi...
TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022

Dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmalarına olanak sağlayan TOKİ sosyal konut projeleri için duyurular tüm hızı ile devam ediyor. Bir yandan yeni satışa sunulacak olan projeler için başvuru ilanları yayımlanırken bir yandan da başvurusu tamamlanan projeler için hak sahipleri düzenlenen kura çekimleri ile belirleniyor. 

Bu kapsamda yeni hak sahiplerini belirlemek üzere bir kura çekimi de İzmir TOKİ Projesi için yapıldı. İzmir'de TOKİ sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için satışa sunulan İzmir Selçuk Zafer Mahallesi konut projesi için bugün kura çekimi noter huzurunda canlı yayında yapıldı. Proje kapsamında ilk olarak 2+1 alt gelir grubu ve sonrasında 3+1 orta gelir grubu konutların hak sahipleri belirlendi. 

TOKİ İZMİR SELÇUK KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2+1 VE 3+1 İSİM LİSTESİ 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mah. 1.ve 2.Etap Projeleri kapsamında inşa ettirilmekte olan Standart konut kapsamında 3+1 nitelikli 327 adet konut ile Alt Gelir Grubu kapsamında 2+1 nitelikli 193 adet konut olmak üzere toplam 520 adet konutu satışa sunmuştu. Satışa sunulan konutlar için başvuru 18 Temmuz tarihinde alınmaya başlanırken 21 Temmuz 2022 tarihinde ise sona ermişti. 

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022

Kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanan kura çekimi töreni ile noter huzurunda hak sahipleri belirlendi. Kura çekilişinde adı çıkan kişiler 648 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmaya hak kazanırken aylık en düşük taksit tutarı ise 2 bin 700 TL olarak ilan edilmişti. 

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 2+1 ve 3+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI! KİMLİK NUMARASI İLE TOKİ İZMİR SELÇUK ZAFER MAHALLESİ KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ ÖĞRENME E DEVLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

TOKİ canlı yayınını takip edemeyen kişiler için kimlik numarası üzerinden e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama işlemi de yapılabilmektedir. Sonuçlar noterin onaylamasının ardından akşam saatlerinde siteye yüklenmekte olup e-Devlet şifresi ile sisteme girdikten sonra arama bölümüne TOKİ kura sonucu sorgulama yazarak ilgili ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda adınıza isabet eden bir konut olması durumundan hak sahipliği sonucunuz yazılacaktır.