TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir?

Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi TOKİ evleri projesinde 456 adet 2+1 konut kura çekilişi sonuçları isim listesi 2022 için araştırmalar başladı. TOKİ Yuva Mahallesi Kırıkkale konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi ne zaman belli olacak?
TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Kırıkkale 2022 projeleri arasında yer alan Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi kura çekilişi sonuçları isim listesi için beklenen kura tarihi açıklandı. TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi kura çekilişi için yapılan açıklama ile kura çekilişi tarihi yarın yani 12 Ağustos 2022 Cuma günü yapılacak. 

KIRIKKALE YUVA MAHALLESİ TOKİ EVLERİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI HANGİ TARİHTE?

TOKİ'nin Kırıkkale ilinde gerçekleştirdiği projeleri arasında yer alan Merkez Yuva Mahallesi projesinde beklenen kura çekimi tarihi geldi. Hatırlanacağı üzere projede 18 Temmuz 2022 tarihinde başvuru ekranı açılmış ve 29 Temmuz 2022 tarihine kadar satışa sunulan 456 adet konut için rekor başvuru yapılmıştı. 

Projede 456 adet alt gelir grubu 2+1 konut için başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler kura çekimi tarihine çevrilmişti. Beklenen tarih geldi ve kura çekimi için TOKİ'nin resmi sitesinden tarih ilan edildi. 

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, canlı yayın nasıl izlenir?

TOKİ KIRIKKALE MERKEZ YUVA MAHALESİ 2+1 KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINI NASIL İZLENİR, TOKİ KURA SONUÇLARI ÇEKİMİ CANLI YAYIN LİNKİ NEDİR?

TOKİ'nin kura çekimi pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılırken, projeden ev sahibi olmak için başvuru yapan kişilerin takip edilebilmesi için TOKİ'nin sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayımlanacak. TOKİ You Tube, Facebook, Twitter, İnstagram ve Facebook adreslerinden canlı olarak yayımlanacak. Canlı yayının bitmesi ve noterin listeleri onaylamasının ardından ise emlak365.com sitemiz ve TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde kura çekilişi sonuçlarının noter tarafından onaylanması ile yayımlanacaktır.