TOKİ Muş Merkez konut projesi kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2022

Muş TOKİ kura çekimi için beklenen tarih geldi. TOKİ Muş Merkez 1071 konut ve Muş Korkut 79 konut projesi için kuralar çekiliyor!
TOKİ Muş Merkez konut projesi kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2022

TOKİ Muş Merkez konut projesi kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2022 için beklenen gün geldi. Yükselen konut fiyatlarını düşürmek ve dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmak için başlatılan 250 bin sosyal konut projesi için Muş'ta Merkez ve Korkut projeleri için talepte bulunanlar için kura çekimi tarihi geldi. 

Muş Merkez için 1071 konut ve Muş Korkut için noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi ile ev sahibi olmaya hak kazanacak şanslı kişiler belirlenecek. Muş Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi ile önce Merkez sonrasında ise Korkut ilçesindeki projelerin isim listesi oluşturulacak. 

TOKİ MUŞ MERKEZ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

TOKİ'nin kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile başlayan başvuru süreci konutlarda 31 Ekim 2022 Pazartesi günü sona ermişti. TOKİ büyük bir hızla kura çekimlerine başlarken 7 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlayan kura çekiminde bugün sıra Muş kura çekimi törenine gelmişti. 

TOKİ Muş Merkez konut projesi kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2022

Dün yapılan TOKİ Şanlıurfa ve Bitlis kuralarının ardından bugün sıra Muş ve Kilis kuralarına gelirken Muş kurası Muş Kapalı Spor Salonu içerisinde saat 10:00 itibari ile noter huzurunda yapılacak. Kurada adı çıkan kişilerin listesinin noter tarafından onaylanmasının ardında ise e-Devlet sitesi üzerinden TOKİ Kura Sonucu Sorgulama yazarak ulaşabileceğiniz ekran üzerinden öğrenilebilecek.