TOKİ ODTÜ'ye şehit aileleri için konut inşa etsin önerisi!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ODTÜ yerleşkesi hakkında çok ilginç bir öneride bulundu. Ahmet Yiğit Yıldırım, ODTÜ yerleşkesinde TOKİ’nin şehit aileleri için konut inşa etmesi gerektiği teklifini yaptı.
TOKİ ODTÜ'ye şehit aileleri için konut inşa etsin önerisi!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım son yılların en ilginç önerisi ile gündeme geldi. ODTÜ yerleşkesinde binaların ve ormanlık alanların dışında kalan alanlarda TOKİ’nin şehir aileleri için konut inşa edip bu konutların şehitlerin emaneti olan ailelerine tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

ODTÜ'YE TOKİ KONUT İNŞA ETSİN ÖNERİSİ!

ODTÜ ile alakalı olarak konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “İlimde, bilimde, teknikte ve daha birçok alanda gurur kaynağımız olması gereken ODTÜ şu anda üç beş tane bölücü, ahlaksız ve anarşist grubun istekleri doğrultusunda hareket etmektedir. Bu milli ve manevi değerlerimize saygısızlıktır. Binlerce şehidimizin kanları ile sulanmış vatanımızın hiçbir köşesi Türk milletine meydan okuma alanı olmayacaktır.” dedi.

Şehitlerin emanetlerine sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Şehitlerimizin milli ve manevi değerlerini hedef alan eylemler karşılıksız kalmamalıdır. ODTÜ’ye yuvalanan bu zararlı gruplar ODTÜ’de her biri ile guru duyduğumuz öğrencileri yönlendiremeyeceklerdir. Bu sapkınlıklara en güzel cevap bu vatan için geleceklerini feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılarak verilir.” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ilginç TOKİ önerisine dair, “ODTÜ yerleşkesi içerisinde bina ve ormanlık alan dışında kalan boş alanlarda şehit ailelerimize tahsis edilmek üzere TOKİ tarafından konutlar inşa edilmelidir. Bu önerimiz gerçekleşirse devleti ve milleti için can veren şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılmış olacaktır. Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin bulundukları bir yerde kimse ahlaksız ve sapkın eylemlerde bulunmaya cesaret dahi edemez. Bu anlamla şehitlerimizin kıymetli çocukları bahsettiğimiz alanda büyüyeceklerdir.” açıklamasını yaptı.