TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi açıklandı!

TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye konut projesi için hak sahibi ve konut belirleme kurası çekildi. Kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesine dair ayrıntılar haberimizde.
TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) farklı illerde konut projeleri üretmeye devam ediyor. TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılan ve başvuruları alınan Sakarya Kocaali Caferiye için hak sahibi belirleme kurası çekilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye kura sonuçları! 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Sakarya Kocaali Caferiye 403 konut projesi kapsamında hak sahibi ve konut belirleme kurası gerçekleştirildi. 27 Haziran 2022 tarihinde noter huzurunda yapılan kuraya seyirci alınmadı.

Kura çekimini takip etmek isteyen kişiler TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram ) üzerinden canlı yayınlandı. Başvuru sahipleri kura çekimini anbean takip etme imkanı yakalarken söz konusu konutlar da yeni sahiplerini buldu.

Proje kapsamında yer alan 2 oda 1 salon (2+1) ve 3 oda 1 salon (3+1) nitelikli konutlar için yapılan kura çekilişinde yüzlerce vatandaş ilk kez ev sahibi olma heyecanını yaşadı.

TOKİ Sakarya Kocaali Caferiye kura sonuçları TOKİ GOV TR adresi üzerinden duyurulacak. Yine aynı şekilde kurada ismi çıkan kişilerin 2+1 3+1 daireler için isim listesi de aynı adreste yer alacak.

Kura sonuçlarını sorgulamak isteyenler ise TOKİ GOV TR üzerinde bulunan ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne girip, T.C. kimlik numaralarını yazdıklarında ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler. Kura çekiminin sona ermesi ardından Gayrimenkul Sözleşme imzalama tarihine ilişkin ise yeni bir duyuru yapılacağı belirtildi.