TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurusu yapanlara son dakika müjdesi! Bakan Kurum duyurdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yeni müjde verecek

TOKİ sosyal konut projesi başvurusu tüm hızı ile devam ederken düzenlenen projelerden konut ve işyeri alanlara Bakan Murat Kurum indirim müjdesi verdi! TOKİ peşin ödeme indirimi, erken kapatma kampanyası nedir, 2022 2. kampanya ne zaman?
TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurusu yapanlara son dakika müjdesi! Bakan Kurum duyurdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yeni müjde verecek

250 bin sosyal konut projesi için başvuru süreci tüm hızı ile devam ederken daha önceki kampanyalardan yararlanarak ev sahibi olan kişiler için beklenen erken ödeme, peşin borç kapatma indirimi müjdesi geldi. TOKİ tarafından geleneksel hale getirile ve yılda 2 kere düzenlenen kampanya kapsamında borçlarını erken kapatan kişilere belirli oranlarda indirim yapılıyor ve tapuları hemen veriliyor. 

BAKAN MURAT KURUM'DAN SON DAKİKA TOKİ AÇIKLAMASI! TOKİ'DEN ERKEN ÖDEME İNDİRİMİ 2022 KAMPANYASI DUYURUSU GELDİ...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası!

Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız % 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir MÜJDEMİZ var.

Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. 

Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız @RTErdogan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz" diyerek detayların yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını dile getirdi. 

TOKİ ERKEN ÖDEME İNDİRİMİ, BORÇ KAPATMA KAMPANYASI NEDİR?

 Her sene düzenlenen kampanya TOKİ'den ev ya da işyeri alan kişilerin borçlarının tamamını kapatması veyahut da bir bölümünü peşin olarak ödeyen kişilere toplam borçları üzerinden belirli tutarda ödeme yapılmasını kapsamaktadır. Borçlarını kapatan kişiler aynı zamanda konut tapusunu da üzerine alma hakkı elde etmektedir.