TOKİ Yozgat Saraykent kura sonucu 2+1 3+1 isim listesi ilan edildi! TOKİ Yozgat sonuç sorgulama

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Saraykent kura çekimi gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan kura sonrasında 2+1 3+1 isim listesi belirlendi.
TOKİ Yozgat Saraykent kura sonucu 2+1 3+1 isim listesi ilan edildi! TOKİ Yozgat sonuç sorgulama

Türkiye'nin dört bir yanında ucuz konutun kapılarını açan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Yozgat Saraykent'te 158 konut projesi gerçekleştiriyor. Daha önce başvuruları alınan ve vatandaşlardan yoğun bir talep gören Yozgat Saraykent konut projesinde sıra konut belirleme kurasına geldi.

Yozgat Saraykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ sonuç sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Yozgat Saraykent'te 159 adet konut üretilecek. Bu konutlar için geçtiğimiz haftalarda talep toplama kapsamında başvurular alındı. Saraykent TOKİ projesi için 07 Haziran 2022 tarihinde ise başvuranlar arasında yapılan kura çekimi ile konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

Kura çekimine izleyici kabul edilmezken çekiliş TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, YouTube, Twitter ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile 158 konut sahibi evlerinin blok, kat ve daire bilgilerini öğrenirken aynı zamanda ev sahibi olma heyecanı da yaşadı.

Yozgat Saraykent TOKİ 2+1 3+1 isim listesi 2022!

Yozgat Saraykent 158 konut projesi kapsamında yer alan 2+1 konutlar için 107, 3+1 konutlar için ise 57 adet başvuru alındı. Başvuru sahipleri arasından belirlenen kişiler ise konut belirleme kurası ile konutlarının özelliklerini öğrendi.

TOKİ Yozgat Saraykent kura sonuçları TOKİ GOV TR adresi üzerinden ilan ediliyor. Aynı zamanda kura çekiminin sona ermesini müteakip isim listesi de aynı internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.

Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler yine TOKİ GOV TR adresinde yer alan Kura Sonuç sorgulama bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak da sonuçlara erişebilecekler.