TOKİ'den 12 il için ucuz konut satışı duyurusu! 2.246 TL taksitle 2+1 ev satışı!

Konut satışlarına devam eden TOKİ 12 şehir için ucuz konut duyurusu yaptı. TOKİ hangi şehirlerde ucuz konut satıyor? TOKİ taksitle konut satışını hangi illerde yapacak? İşte TOKİ’nin ucuz fiyata konut satışlarına dair merak edilen ayrıntılar...
TOKİ'den 12 il için ucuz konut satışı duyurusu! 2.246 TL taksitle 2+1 ev satışı!

Türkiye’de ucuz konutun tek adresi haline gelen TOKİ yeni konut satışlarını ilan etti. TOKİ hangi şehirlerde konut satışı yapıyor? TOKİ’den hangi şartlarda konut satın alınabilir? TOKİ konutları hangi taksit koşulları ile satılıyor? TOKİ konutlarının fiyatları neler? TOKİ’den konut satın alanlar taksit ödemelerine ne zaman başlıyorlar?

TOKİ UCUZ KONUT SATIŞ SİSTEMİ!

TOK’İden konut satın almak emlak piyasasına göre çok daha düşük fiyata ev sahibi olurken taksitle ödeme yapmak gibi bir imkanı da sağlıyor. Konut kredisine hiç bulaşmadan ev satın alma imkanı bulan vatandaşlar belirlenen peşinatı ödedikten sonra 120 ay, 180 ay ve 240 ay gibi vade seçeneklerini kullanabiliyorlar. Belirlenen taksitler ise memur maaş katsayısına sabitlenerek memur maaşlarına yapılan zamlar kadar her 6 ayda bir zamlanıyor. Bunun üzerine herhangi bir şekilde ek zam yapılmıyor.

TAKSİTLER NE ZAMAN ÖDENMEYE BAŞLANIYOR?

TOKİ dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı misyon olarak belirlemiş bir devlet kurumudur. Bundan dolayı da taksit ödemeleri konusunda tüm kolaylıklar sağlanıyor. TOKİ’ye başvuru yapıp konut satın alma hakkı elde edenler hemen taksit ödemeye başlamıyorlar. Bazen projenin başında satış yapılabiliyor. Bu vatandaşlar taksit ödemelerine konutlarını teslim aldıktan sonra başlıyorlar. Hem ayrıca mevcut evleri için kira verip hem de TOKİ’ye taksit ödemek gibi bir durum gerçekleşmiyor.

12 ŞEHİR İÇİN KONUT SATIŞ DUYURUSU!

TOKİ şu anda aktif konut satışı yapılan 12 ili açıkladı. Buna göre Adıyaman, Siirt, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Elazığ, Isparta, Antalya, Balıkesir, Denizli, Gaziantep, Giresun, Hakkari şehirlerinde TOKİ konut satışları yapıyor. Bu konutlar için ayrı ayrı fiyatlar belirlenirken taksit şartları için TOKİ’nin konut satış ilanlarının kapsamlı olarak incelenmesi gerekiyor.

TOKİ MALİYETLERİ AÇIKLADI!

TOKİ'den 12 il için ucuz konut satışı duyurusu! 2.246 TL taksitle 2+1 ev satışı!

TOKİ şu anda Adıyaman’daki projesinde konut satışlarına devam ediyor. 2+1 büyüklüğündeki evleri 539 Bin TL ile 674 Bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarak TOKİ yüzde 25 peşinat ödemesi yapanlara kalan tutar için 180 ay vade imkanı sağlıyor. Bu konutlar için ödenmesi gereken aylık taksitler 2.246 TL’den başlıyor.