TOKİ'den 180 ay vadeli konut satışı! 2+1 ve 3+1 evlerin taksitleri 2.300 TL'den başlıyor!

TOKİ'nin konut satışlarına dair son gelişmeler araştırılıyor. TOKİ şu anda konut satışı yapıyor mu? TOKİ'den ucuz konut hangi imkanlarla alınabilir? TOKİ aylık kaç TL taksitle konut satıyor? TOKİ konut satışlarında ekstra indirim oluyor mu?
TOKİ'den 180 ay vadeli konut satışı! 2+1 ve 3+1 evlerin taksitleri 2.300 TL'den başlıyor!

Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen dar ve orta gelirli vatandaşların tek umutları TOKİ kaldı. TOKİ'nin 13 Eylül'de başlatacağı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden önce de konut satışları yapılıyor. TOKİ'den konut satın almak isteyenler kurum tarafından yapılan satış duyurularını takip ediyorlar. Peki TOKİ şu anda hangi imkanlarla konut satışı yapıyor? 

TOKİ'DEN UCUZ KONUT ALMA İMKANLARI

TOKİ vatandaşlara uzun yıllardır ucuz konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Oldukça gelişmiş bir sistem içerisinde bunu gerçekleştiren TOKİ normalde ev sahibi olmalarına imkan bulunmayan vatandaşları hayallerine kavuşturuyor. Uygulanan sistemde TOKİ öncelikle bu konutları arsa maliyeti olmadan üretiyor. Bunun yanında inşaat sürecinde de bazı tasarruflar sağlanarak vatandaşlara ucuz konut imkanı sağlanıyor. 

TOKİ'nin konutları ucuz fiyata satmasının yanında ödeme şartlarında sağladığı kolaylıkların çok büyük önemi var. Vatandaşlar TOKİ'den konut satın almaya karar verdiklerinde toplam satış bedelinin tamamını bir anda ödemiyorlar. TOKİ'nin belirleyeceği oranlarda bir peşinat talep ediliyor. Bu oran yüzde 10 da olabilir, yüzde 50 de olabilir. Peşinat oranı tamamen projeye, finansman durumuna göre değişiyor. Peşinat ödemesini yapan vatandaşlara 120, 180, 240 aylarda vade imkanı sağlanıyor. Böylelikle maaşlı çalışanların TOKİ'den konut almaları ve bu konut için zorlanmadan ödeme yapmaları sağlanmış oluyor. 

TOKİ KONUT FİYATLARINDA EKSTRA İNDİRİM YAPIYOR MU?

TOKİ'nin hangi projesinden konut alınırsa alınsın bir indirim hakkı mutlaka veriliyor. TOKİ'ye borçlanan ve taksit ödeyen vatandaşlara yılda en az bir defa yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanma hakkı veriliyor. Bunu kullanan vatandaşlar tüm borçlarını tek seferde ve yüzde 25 indirimle ödeyerek kapatabiliyorlar. Bu kampanyada 200 Bin TL'lik borç 150 Bin TL'ye düşüyor. 

TOKİ'DEN TAKSİTLE YENİ KONUT SATIŞI!

TOKİ'den 180 ay vadeli konut satışı! 2+1 ve 3+1 evlerin taksitleri 2.300 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından yayınlanan konut satış duyurusuna göre Kütahya Simav'daki konut projesinde 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı. Bu projede 2+1 evler 460 Bin TL'den, 3+1 evler ise 555 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyorlar. 

Yayınlanan duyuruya göre vatandaşlar yüzde 10 peşinat ödemesi yaparak 180 ay vade imkanı elde ediyorlar. Böylelikle aylık 2.300 TL'den başlayan taksitlerle 2+1, aylık 2.776 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler satın alınabiliyor.