TOKİ'den dev proje öncesi son konut satışları! 2+1 ve 3+1 evler bu taksitlerle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut satışları hız kesmiyor. TOKİ yeni bir konut satış ilanı yayınladı. Peki TOKİ hangi şehirde ve aylık kaç TL taksitle konut satışı yapıyor?
TOKİ'den dev proje öncesi son konut satışları! 2+1 ve 3+1 evler bu taksitlerle satılıyor!

Ucuz konutun tek adresi olan TOKİ’den yeni bir duyuru yapıldı. Konut satış ilanı yayınlayan TOKİ bir ilde daha ucuz konut satışı yapılacağını duyurdu. TOKİ’den ev satın almak isteyenlere önemli imkanlar sağlanırken yeni konut satışının şartları merak konusu oldu. TOKİ’nin 2+1 ve 3+1 konutları kaç TL fiyatla satışa çıktı?

TOKİ DEV PROJE ÖNCESİ SON KONUTLARI SATIYOR!

TOKİ bir süredir Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Bu proje için 81 ilde uygun araziler belirlenirken projelendirmeler de bir taraftan yapılıyor. Tüm yoğun çalışmalar devam ederken TOKİ konut satışlarına da devam ediyor. TOKİ’nin sosyal konut hamlesini beklemeden ev sahibi olmak isteyenler bu konut satışlarına dair büyük ilgi gösteriyorlar.

PEŞİN ÖDEME VE UZUN VADE!

TOKİ’den konut satın almak isteyenlere ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Vatandaşlardan önce belirli oranlarda peşin ödeme talep eden TOKİ kalan tutar için ise 180 ay vade gibi uzun vadeler tanıyabiliyor. Bu şekilde vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olma imkanı buluyorlar. Ayrıca bu şekilde konut satın alacaklar taksit ödemelerine konutlarını teslim almadan başlamıyorlar. Konut kredisi çekip faiz ödemeye gerek kalmadan TOKİ’den ev satın alıp ev sahibi olma imkanı bulunuyor.

YENİ KONUTLAR SATIŞA ÇIKTI!

TOKİ tarafından yeni konut satış ilanları yayınlandı. Buna göre Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan konut projesinde 42 adet 2+1, 27 adet 3+1 konut satışa çıktı. Bu konutlardan satın almak isteyenler başvuru işlemlerini 12-16 Eylül tarihleri arasında yapabilecekler. Kuralı satış yöntemi ile yapılacak olan satışlar içim 22 Eylül 2022’de noter huzurunda kura çekilecek. Başvuru bedeli ise 2.000 TL olarak açıklandı.

PEŞİNATLAR VE TAKSİTLER BELLİ OLDU!

TOKİ'den dev proje öncesi son konut satışları! 2+1 ve 3+1 evler bu taksitlerle satılıyor!

TOKi tarafından satışa çıkarılan bu konutlar için maliyetler de açıklandı. Buna göre 2+1 evlerin fiyatları 557 Bin TL’den, 3+1 evlerin fiyatları 654 Bin TL’den başlıyor. Yüzde 15 peşinat ödemesi yapılması durumunda vatandaşlara 180 ay vade imkanı veriliyor. Bu kapsamda 2+1 evler 2.632 TL’den, 3+1 evler 3.090 TL’den başlayan aylık taksitlerle satılıyor.