TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatlı konut satışı! 180 ay vade, 1.600 TL taksit!

TOKİ dar gelirliler için yeni konut satışlarını açıkladı. Sosyal konut projesi haricinde dar gelirli vatandaşlar başvuru yaparak TOKİ'den 180 ay vadeli ve düşük taksitli konut satın alabiliyorlar.
TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatlı konut satışı! 180 ay vade, 1.600 TL taksit!

Türkiye'de dar gelirli vatandaşların normal koşullarda ev sahibi olmalarına pek imkan kalmadı. Ancak devlet desteği ile bu vatandaşlar ev sahibi olabilme imkanı buluyorlar. Bu kapsamda TOKİ tarafından hem yeni projeler devam ettiriliyor hem de eski projelerdeki konutların satışları gerçekleştiriliyor. Dar gelirli aileler bu şekilde kendileri için sağlıklı yuvalarına kavuşma imkanı buluyorlar. Üstelik TOKİ oldukça cazip imkanlarda bu konutların satışlarını yapıyor. 

180 AY VADE YAPILIYOR!

TOKİ tarafından konut satış ilanları yayınlanmaya devam ediliyor. Son yayınlanan konut satış ilanlarına göre vatandaşlar 180 ay vade imkanı ile ev sahibi olabiliyorlar. TOKİ'nin 15 yıl vade ile sattığı bu konutlar çok büyük bir imkan oluyor. Bu zamanda kiralık ev bile bulunamayacak fiyatlarla TOKİ taksitler halinde konut satıyor. Dar gelirli aileler TOKİ'nin bu ilanlarını takip ederek çok uygun maliyetlerle ev sahibi olup kira derdinden kurtulabiliyorlar. 

PEŞİNAT ÇOK DÜŞÜK!

TOKİ'nin satışa sunduğu konutların maliyet koşulları incelendiğinde peşinat konusunda da vatandaşlara uygun imkanlar sağlanıyor. Bu imkanlar doğrultusunda peşin ödeme çok sınırlı tutuluyor. Yüzde 10 peşinat ödemesi yapan vatandaşlar kendilerini ev sahibi yapacak 180 ay vade imkanını elde ediyorlar. Bu şekilde taksit taksit ödeme ile konut satın alabilme imkanı veriliyor. Üstelik konut kredisi çekmeye, bankalarla uğraşmaya, ekstra faiz ödemeye de gerek kalmıyor. 

YÜZDE 25 İNDİRİM İMKANI!

TOKİ'nin uyguladığı finansal model ile konut satın alındıktan sonra da vatandaşlara indirim imkanı sağlanıyor. TOKİ her yıl en az bir defa yüzde 25 indirim kampanyası düzenliyor. TOKİ'den ev satın alıp taksite bağlananlar bu kampanyaların yapıldığı dönemde borçlarını peşin ödeyerek yüzde 25 ek indirim imkanı buluyorlar. TOKİ'ye peşinat ödeyip taksit ödemeye başlayan bir vatandaşın 200 Bin TL borcu varsa peşin ödeme ile bu borç 150 Bin TL'ye kapatılabiliyor. 

TOKİ'DEN AKLA ZİYAN TAKSİTLERLE KONUT SATIŞI!

TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatlı konut satışı! 180 ay vade, 1.600 TL taksit!

TOKİ tarafından yayınlanan ilk ilana göre Çorum Merkez'de 1+1 konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutlar için 318 Bin TL ile 392 Bin TL arasında fiyat belirlendi. Yüzde 10 peşinat ödeyen vatandaşlar bu konutları 1.594 TL'den başlayan taksitlerle alabiliyorlar. 

TOKİ'den yüzde 25 indirim fırsatlı konut satışı! 180 ay vade, 1.600 TL taksit!

TOKİ yine Çorum Merkez'de 2+1 konut satışı yapacak. 300 Bin TL ile 378 Bin TL arasında değişen fiyatlarla satılan bu konutlar için yüzde 10 peşinat ödemesi yapılması gerekiyor. 180 ay vade imkanı verilen bu konut satışında aylık taksitler 1.500 TL'den başlıyor.