Beysu Evleri Ankara Konut Projesi 2017

Tekin Yapı ve Emir İnşaat ortaklığı ile gerçekleştirilen Beysu Evleri Ankara'nın en prestijli konut projelerinden biri olmaya aday. Toplam 3 ana blok üzerine gerçekleştirilecek olan projede toplamda 131 daire satışa sunulacak.
Beysu Evleri Ankara Konut Projesi 2017

Tekin Yapı ve Emir İnşaat ortaklığı ile gerçekleştirilen Beysu Evleri Ankara'nın en prestijli konut projelerinden biri olmaya aday. Toplam 3 ana blok üzerine gerçekleştirilecek olan projede toplamda 131 daire satışa sunulacak.

Projede 2+1 daire tipi, 3+1 daire tipi, 4+1 daire tipi ve 5+1 daire tipi olmak üzere toplamda 4 daire tipi satılacak. En küçük daire 105 metrekare olurken en büyük daire ise 353 metrekare olarak inşa edilecek. Beysu Evleri fiyat seçenekleri ise seçilen daireye göre belirlenecek olup projedeki en düşük daire fiyatı ise 700 bin liradan başlayacak. Beysu Evleri Ankara fiyatları içinde en yüksek daire fiyatı ise 1 milyon 300 bin lira olacak.



Eşsiz Bir Manzaraya Uyanın


Projenin hiç şüphesiz en etkileyici yönü sahip olduğu manzara. Her sabah pencerenizden eşsiz bir manzaraya uyanacağınız Beysu Evleri Ankara projesinde özgün mimarinin en eşsiz örneği sunuluyor. Çağdaş mimari tasarımı ile farklı bir görüntüye sahip olan projede 1000 metrekare büyüklüğe sahip olan biyolojik göletin muazzam manzarası 26 bin metrekarelik peyzaj alanı ile çevreleniyor. Bu sayede şehrin merkezinde şehirden çok uzak bir yaşam sürmenize olanak sağlanıyor.


Spor ve sosyal tesisler için toplamda 2 bin metrekarelik devasa bir alanın ayrıldığı projede yeşilliklerin arasında rüya gibi bir hayat sürmenize olanak sağlanıyor. Projede yeşilliklerin arasında yer alan yürüyüş parkurları sağlıklı bir yaşama doğru adımlar atmanızı mümkün kılarken yine parklarla çevrilen hobi alanları günün tüm stresinden arınarak yuvanızda huzur bulmanıza izin veriyor. Beysu Evleri fitness salonu ile sporu hayatınızın ayrılmaz bir parçası haline getirmenizi sağlarken aynı zamanda yüzme havuzu ile hayatınızı dolu dolu yaşamanız için gereken ortamı eksiksiz bir şekilde sunuyor. Projede satışa sunulan dairelerde ise lüks konfor özellikleri konutların farkını ortaya koyuyor.


Beysu Golf Sahası ile günün yorgunluğunu atarak sevdiklerinizle hoş vakit geçirmeniz sağlanırken Squash turnuvaları düzenlenecek olan özel salonu da rekabeti hayatınızın ayrılmaz bir parçası haline getirecek. Projede yer alan açık hava tenis kortu sporun tüm renklerini doyasıya yaşamanızı sağlarken SPA merkezi spordan sonra vücudunu dinlendirmek isteyenlere hizmet verecek. Hamam ve sauna da bulunacak olan projede kurulacak olan özel otopark sistemi sayesinde de artık araç park etmek bir sorun halinden çıkarılacak.