Cubes Ankara Fiyatları İçin Lansman Fırsatı Sürüyor

Başkentin en cazip bölgeleri arasında yer alan ve Ankara'nın yükselen yıldızı olarak kabul edilen Ankara'da gerçekleştirilen konut projelerinden biri olan Cubes Ankara yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Cubes Ankara Fiyatları İçin Lansman Fırsatı Sürüyor

Başkentin en cazip bölgeleri arasında yer alan ve Ankara'nın yükselen yıldızı olarak kabul edilen Ankara'da gerçekleştirilen konut projelerinden biri olan Cubes Ankara yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

"Sınırsız düşünenlere sınırların ötesinde yaşam" sloganı ile satışa sunulan proje Nuhoğlu İnşaat güvencesi ile satışa sunuluyor. 200 bin metrekarelik dev bir alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Cubes Ankara projesi 2 blok üzerinde yükseliyor.


Cubes Ankara A Blok üzerinde konutlar ve Exclusive Rezidansları yer alırken ikinci blok olan B blok üzerinde ise ofisler, otel ve kurumsal kiralamalar için ayrılan ofisler bulunuyor. Peki, Cubes Ankara nerede? Başkentin yeni cazibe merkezi sloganı ile satışa sunulan Cubes Ankara projesi Ankara Çukurambar sınırları içerisinde gerçekleştiriliyor. Karma projeler arasında yer alan projede rezidanslar, konut, ofis ve kamu ofisleri gibi farklı kullanım amaçlarına yönelik bağımsız birimler bulunuyor.


Farklı mimarisini üstün özellikler ile tamamlayan projede çok geniş sosyal imkanlar da sunuluyor. Proje içerisinde çocuk oyun alanları ve geniş peyzaj alanları bulunan projede buna ek olarak hobi alanları, gösteri merkezleri, havuz, SPA, gösteri merkezi ve restoranlar gibi pek çok artı sunuluyor. Projenin en önemli özelliği ise sunulan tüm artı özelliklere rağmen fiyatlarının son derece ekonomik olması. Cubes Ankara fiyatları projede seçilen daire tipine göre belirlenirken en düşük konut fiyatı olarak 295 bin lira uygulanıyor. Cubes Ankara fiyat listesinde ise en düşük metrekare fiyatı ise 5 bin liradan başlıyor. Projenin bir diğer dikkat çeken ayrıntısı ise 1800 araç kapasitesine sahip otoparkı oluyor.


Ofislerin temizliği için özel temizlik ekibi bulunacak olan projede ofis alanları isteyen kişiler için birleştirilebilecek özelliklere sahip. Yani küçük ofis isteyen kişiler bir küp satın alırken büyük ofis isteyen kişiler ise 4 küp satın alarak bu ofisleri birleştirebilecek. Bu sayede projeden isteyen herkes istediği büyüklüğe sahip olan ofisi satın alma hakkına kavuşturulacak. Dünya standartlarına sahip olan güvenlik özellikleri ile donatılan projede bu sayede hem konut alan ailelerin hem de ofis olan kişilerin güvenliklerini garanti altına alıyor.